Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastanawiam się właśnie czy jutro nie pojechać i nie zrobić czy czekać już do wizyty. Wizyta w czwartek@Lina07 Robiłaś dzisiaj badania krwi, czy już czekasz do wizyty?
Podjedź bo lekarz może Ci kazać powtórzyć i tak czy spadaZastanawiam się właśnie czy jutro nie pojechać i nie zrobić czy czekać już do wizyty. Wizyta w czwartek
Ja już po wizycie jutro oddział i operacjaPodjedź bo lekarz może Ci kazać powtórzyć i tak czy spada
Jaka diagnoza?Ja już po wizycie jutro oddział i operacja![]()
czemu operacja ?Ja już po wizycie jutro oddział i operacja![]()
Podejrzenie ciąży pozamacicznej gin nie znalazł zarodkaJaka diagnoza?
Bo jeśli to ciąża pozamaciczna to twoja beta jest tak niska że na spokojnie metotreksat Ci mogą podać a nie usuwać jajowód . O ile to jest toJa już po wizycie jutro oddział i operacja![]()
Podejrzenie ciąży pozamacicznej
Powiedziała mi że operacja brzuszna jestem tym faktem przerażona bo nie wiem czego mam się spodziewaćczemu operacja ?