reklama

Przyrost ponizej normy? Prosze o pomoc

Witajcie , jestem tu nowa i chcialabym sie Was poradzić. Zatem, beta hcg z 10.04 to 1556, 17.04 to 14081,08. Natomiast wczoraj 07.05 93060 mlU/ml. Kalkulatory internetowe pokazują ze przyrost jest poniżej normy. Czy cos jest nie tak ? Dodam ze 23.04 mialam takie ciagniecie w pachwinie iiposzlam zrobic USG, serduszko bilo i wszystko okay :). Prosze napiszcie czy moze tez bylyscie w takiej sytuacji i czy mam sie martwic?Moj ginekolog mowi, ze niepotrzebnie robilam bete i ze jesli nie ma krwawienia zywo czerwona krwia i ostrych boli brzucha to nic sie nie powinno stać.
Jestem w 9tygodniu ciazy. Ostatnia miesiaczka 07.03

reklama
Rozwiązanie
Jakbym o sobie czytała.... Ja zrobiłam na początku to były przyrosty super.. Przy większej becie jak zrobiłam to wg kalkulatora też był przyrost nieprawidłowy.. Spanikowana poleciałam do mojego gin to mnie oświergolił ze przy takich wartościach bety już się nie robi i na tym etapie jedyny sposób na ocenę prawidłowego rozwoju ciąży jest tylko usg. Także nie myśl nawet o tym. I nie ma co bety robić kiedy wynosi juz kilka czy kilkanaście tysięcy.
PS teraz jestem w 29 tygodniu i jest wszystko okej.
Dziękuję za odpowiedz ❤ Już jestem spokojniejsza :))
reklama
Jakbym o sobie czytała.... Ja zrobiłam na początku to były przyrosty super.. Przy większej becie jak zrobiłam to wg kalkulatora też był przyrost nieprawidłowy.. Spanikowana poleciałam do mojego gin to mnie oświergolił ze przy takich wartościach bety już się nie robi i na tym etapie jedyny sposób na ocenę prawidłowego rozwoju ciąży jest tylko usg. Także nie myśl nawet o tym. I nie ma co bety robić kiedy wynosi juz kilka czy kilkanaście tysięcy.
PS teraz jestem w 29 tygodniu i jest wszystko okej.
Dziękuję za odpowiedz ❤ Już jestem spokojniejsza :))

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry