reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Przyrost wagi

Amerie widzę że dla Ciebie ta straszna cyfra jest ta sama co dla mnie. ale będziemy dzielne i nie damy się hehe. chociaż właśnie sobie odgrzewam kulebiak mniam

reklama
Skorpionica fajnie wiedzieć że nie jestem sama ;)
Ale ja mam dietę (cukrzyca ciężarnych) 1800 kalorii więc nie mam za bardzo teraz po czym tyć. Jak kg pójdą u mnie w górę to będzie tylko woda :]

no to nie będzie tak źle, woda wyparuję, a ja znów będę walczyć z nadwagą po ciąży ehhh, ale co tam, teraz jeszcze mogę sobie pozwolić hihihi, potem diety ;P

Ja już miałam +8 ale w szpitali przez tydzień schudlam 3 i tak od dwóch tygodni utrzymuje się +5 taże jest dobrze, chociaż pod tym względem :)

reklama
A ja mam +14 i szczerze mówiąc mam do w d...:-). Dosłownie i w przenośni. Najważniejsze , ze z dzidzią wszystko dobrze a od conajmniej dwóch miesięcy nie ma różnicy w ubieranych ciuchach :-). Więc jest dobrze.
Kurde dziewczyny ileż można się tą wagą przejmować. To tylko cyfry, które szybko znikną nam po porodzie no a potem podczas opieki nad maluchem i podczas karmienia :-).

Do góry