reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
Ja urodziłam w zeszłym tygodniu w czwartek i całe 3 dni jak leżałam były tłumy, dziewczyny z sali mowiły że kogo mogli to starali się odsyłać.

Ja urodziłam w zeszłym tygodniu w czwartek i całe 3 dni jak leżałam były tłumy, dziewczyny z sali mowiły że kogo mogli to starali się odsyłać.

Gratuluje przyjścia na świat maluszka :) Coś ten lipiec jakiś przepełniony wszędzie, bo rozmawiałam ze swoją koleżanką z innego województwa, która ma mieć cc w ten czwartek, to u nich też straszne tłumy.

I jak wspominasz poród w Wojewódzkim?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Rodziłam ze swoją położną i poród był bardzo szybki (od pierwszych skorczy 2,5h) wiec sam poród aktualnie pamiętam jak przez mgłę, położna na prawdę się spisała, pomagała jak mogła, potem też zadbała o to żeby niczego mi nie brakowało. Jako tako na nic nie narzekam oprócz tego że sale są przepełnione, co się z tym wiąże to ciężki dostęp do łazienek. No i w Wojewódzkim nie ma juz porad doradcy laktacyjnego i nikt Cię nie uczy technik przystawiania dziecka do piersi- na szczęście pomogła mi położna na wizycie patronazowej.

Rodziłam ze swoją położną i poród był bardzo szybki (od pierwszych skorczy 2,5h) wiec sam poród aktualnie pamiętam jak przez mgłę, położna na prawdę się spisała, pomagała jak mogła, potem też zadbała o to żeby niczego mi nie brakowało. Jako tako na nic nie narzekam oprócz tego że sale są przepełnione, co się z tym wiąże to ciężki dostęp do łazienek. No i w Wojewódzkim nie ma juz porad doradcy laktacyjnego i nikt Cię nie uczy technik przystawiania dziecka do piersi- na szczęście pomogła mi położna na wizycie patronazowej.
Ja mam nadzieję, że w grudniu będzie mniej rodzących [emoji39] to się nazywa poród błyskawiczny [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje!:) fajnie, ze tak szybko poszło. Chłopiec czy dziewczynka? Ten rok to chyba bedzie cały taki, w marcu na porodówkach tez były tłumy:)

reklama
Do góry