• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejo ;)

mnie ostatnio dopadło przeziębienie, sił witalnych ubyło..ale walczę i już nieco lepiej się czuję :)

Luśka moja mała agentka dziś dobrała mi się do lapa, ale jaaak :p
puściłam jej piosenki na you tubie, jak wychodziłam z pokoju stała przed lapem, przy łóżku, specjalnie lapa odsunęłam najdalej jak się da, żeby mi po nim nie klikała. Wracam, a Mela chodzi po ścianie i klika po lapie:-D przeszła sobie pod ściane, powspinała się i z boku dorwała lapa:rofl2:

Obrazek2.jpg

Liluu jeszcze raz GRATKI dla Lily :D:-):-):-) czyli roczek na dwóch nóżkach przeleci :)
ale patrz...matka ledwo do pracy wybyła, a córa już latać zaczyna hehe
fajne godziny pracy masz :D
Ada przykro mi bardzo :( trzymam kciuki za przyjaciółkę..
Joanna szaleństwo, dziś proszę się lenić..
Katrina zdrówka dla małego, i niech już tylko dobrze będzie
Rozia dawaj lapka do naprawy, bo z tel to faktycznie lipnie na dłuższą metę..
super że mała do swojego pokoju bryka :)
Paula w Wy się teraz zabezpieczacie czy nie?

Załączniki

• Obrazek2.jpg
    Obrazek2.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 41
Witam i ja ;-)
Troszkę później, ale nie mieliśmy prądu do 11:00 :-p chociaż i tak nieźle, bo miało nie być do 13:00 :szok:

Rozia ooo dzisiaj Wasz wielki dzień :-)

Bashi jak kolacja? Opowiadaj! :tak:

Truskafffka prze agentka z Melki :-)
Nie zabezpieczamy się, bo "zwiewający węgorz" to w sumie żadne zabezpieczenie ;-) niby szanse mniejsze, ale wiadomo jak to jest ;-) Wyszliśmy z założenia, że co ma być to będzie, a jeśli do ślubu NIKT nas nie zaskoczy, to będziemy już poważnie jako rodzinka działać ile tchu :-)

Miłego dla Was Babulce :* ;-)

Paula~ kolacja byla super.. szaszlykow mi tyle wyszlo ze nie moglismy dokonczyc dania glownego, a deseru nawet nie zaczelismy nadal w lodowce stoi :))) mielismy wlasny deser przed snem :O :D I z rana tez..hihi

reklama
witam
Rozia- moj lapek tez cos szwankuje od godz probuje sie wlaczyc:-( dobrze ze czlek tel ma z netem:-P:-P

truskaffka- widzialam fotki..spryciula jak nic..:-) i lenie sie..tak jak kazalas :-P:-P

Paula- no to czekamy az ,,wegorz,, narozrabia..a i przyjechal kurier z ciuchami..szffagier sie postaral ..az w szoku bylismy..laski zaczwycone..:-):-)

bashi- super ze kolacja sie udala...no i te deserki :-P:-P

a ja dzis sie lenie:-):-) przed tv.. mlodsza usnela- szkola wykancza:-P:-P mam plana zeby ciuszki poukladac i posegregowac..ale cos checi brak:-):-)

milego popoludnia i wieczorku ( deserki:-P)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry