• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama

Roszpunka - ciesz się mleczkiem, dużo karm i laktacja sama się wyrówna :tak::tak::tak:

Karola - dobrze że mąż jest częściej po twojej stronie, myślę że po porodzie się to wszystko jakoś ułoży :tak:

piateczka,losiczka - wy to dziewczyny jesteście po prostu niepoprawne :laugh2::laugh2::laugh2:

Witam się i ja!
Dziś zrobili mi ekspresowe USG: powiedziałam pani doktor na obchodzie, że nie czuję ruchów jednej małej, więc kazała mi pójść pod gabinet USG, więc poszłam. Stałam 5 minut, ale mnie brzuch zabolał, więc poszłam kawałek dalej i usiadłam na krzesełku. Po 20 min. pani raczyła się zjawić, położyłam się na kozetce, w ciągu 2 minut pani pokazała mi bijące serduszka i stwierdziła, że słabo czuję ruchy, bo mała jest odwrócona pleckami. Następnie dała mi ręczniki, żebym się powycierała i wyszła :szok::szok::szok:. Praktycznie bez słowa, czy ja mam tam siedzieć, czy już sobie iść, więc sobie poszłam. Pełny profesjonalizm :sorry2::sorry2::sorry2:! No masakra jakaś.
Truskafffko, reakcja szefa super! Moja szefowa, jak jej powiedziałam, to aż jej łzy w oczach stanęły tak się cieszyła :-).
Lori małe podobno jednojajowe są. Chętnie skorzystam z porady odnośnie książki, bo nic jeszcze nie kupowałam. Śliczny masz suwaczek :tak:!
Sylwia, daj temu swojemu m kopa w d... na otrzeźwienie, bo najwyraźniej mu się należy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Róziu, ja mniej więcej tydzień po tym, jak poczułam ruchy małych to zauważyłam, że mi się brzuch unosi, jak kopią. Jeśli mała jest ułożona twarzą do Twojego pępka, czyli kopie do przodu, to na pewno możesz już to widzieć :-).
Karolciu, nie chciałam afery robić, ale nie wiem, czy przed wypisem nie pójdę na rozmowę do profesora i czy mu się nie poskarżę :no:... Widzę, że mąż robi coraz większe postępy! Co do reakcji na sarenkę, to wcale mnie ona nie dziwi, patrząc na najnowszą kolekcję odzieży niemowlęcej, jaką zostałaś hojnie obdarowana :rofl2::rofl2::rofl2:!
Losiczko, Piąteczko, Wy to potraficie poprawić humor. Ja się piszę na taki poród z wami w roli doul ;-);-);-)!
Aniu, cieszę się, że będziesz miała ciut lżejszą pracę!
Roszpunko, to super, że u was wszystko ok :-D!!!

Kasiu ciesze się że z dziewczynkami jest dobrze :)
co do pracy to się w praniu okaże :) bo mówić to można a robić to co innego :P

a ja zapomniałam dodać że ja też sie piszę na poród w towarzystwie Losiczki i Piąteczki :))))))))))) jak najbardziej jestem na tak :-D:tak:

a co do ruchów mojej gwiazdy to niestety niewidoczne dla nas bo mam łożysko na przedniej stronie

Dziewczynki doświadczone... Czy możliwe jest,żebym już mogła zauważyć delikatne unoszenie sie brzucha jak Mała kopie?? Bo wydaję mi się,że czasami jak kopie, to widzę... Nawet mój m poczuł jej kopniak, jak przyłożył ucho do mojego brzucha... I tak się zastanawiam, czy to ona, czy to coś innego...

ja tak miałam, w podobnym czasie, nawet na kamerkę nagrywałam, czekałam czasem i pół godziny by zobaczyć jedno tycie wybrzuszenie :D nie to co teraz rany :D
w każdym razie ja myślę, że tak, mój M poczuł równo w skończonym 20tc

Witajcie. My z Malutkim mamy się coraz lepiej. Synuś pięknie śpi i spija mleczko. Strasznie dużo pokarmu mam i boję się zapalenia. No ale nie mogę zrobić za wiele więcej niż go przystawiać. Poza tym staram się spać, żeby normalnie funkcjonować, a co się z tym wiąże, nic nie robię i nie mam na nic czasu:-D Pozdrawiam was wszystkie:happy:

oh cieszcie się sobą, jak ja zazdroszczę, że masz Malucha już i w ogóle! :))

ja już dzisiaj zrobiłam ostatni test, temperatury już nie mierze. Krechy dwie tłuste, moja to nawet grubsza niż ta kontrolna. Kreski jeszcze ciemniejsze niż ostatnio więc beta rośnie :tak::tak::tak: ... teraz to się zaczęłam bać że to znowu bliźniaki, ale to się chyba nie da tak dwa razy z rzędu.
masz rację nic nie rób tylko się ciesz tym stanem!
trzymamy kciuki! :)

a u mnie bez zmian, przenoszę jak nic, jestem zmęczona.

Widzę że niektóre panny zmieniają garderobę na kaftaniki hahaha:-D

Polisia życzę szybkiego rozwiązania :-)

Karolina no to udał się prezent,jak coś takiego może się podobać - ale o gustach się nie dyskutuje:laugh2:. Twoja teściowa mnie zadziwia!! co za babsko. Jaki macie termin przeprowadzki na swoje???

Kasia_es najważniejsze że malutkie ok:-), ale podejście lekarzy za nasze ciężko zarobione pieniądze jest karygodne:angry:

polisia no zaszczyciłaś nas swoją obecnością

ania Ty się na cc szykujesz?

roza jak coś to się jeszcze jedną salkę załatwi

reklama
Kasia najważniejsze,że widziałaś serduszka, a na Twoim miejscu tez bym powiedziała przy wypisie o takich sytuacjach... No bo bez przesady... A co do kopniaków i ułożenia, to właśnie moja Mała jest ułożona przodem do brzucha (a przynajmniej była w poniedziałek :-) )

Dziewczyny do psychiatryka się nie piszę,bo mam fobię związaną z unieruchamianiem mi rąk i nóg (rąk zwłaszcza) i moje serducho mogłoby nie przeżyć drogi do szpitala, ale taki poród grupowy to może być całkiem ciekawe przeżycie :-D:-D:-D A na pewno niezapomniane :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry