P
piąteczka
Gość
losiczko to psychiatria się w bordello zmieni ha ha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Praktycznie bez słowa, czy ja mam tam siedzieć, czy już sobie iść, więc sobie poszłam. Pełny profesjonalizm 

! No masakra jakaś.
!

.
... Widzę, że mąż robi coraz większe postępy! Co do reakcji na sarenkę, to wcale mnie ona nie dziwi, patrząc na najnowszą kolekcję odzieży niemowlęcej, jaką zostałaś hojnie obdarowana 

!
!!!

Dziewczynki doświadczone... Czy możliwe jest,żebym już mogła zauważyć delikatne unoszenie sie brzucha jak Mała kopie?? Bo wydaję mi się,że czasami jak kopie, to widzę... Nawet mój m poczuł jej kopniak, jak przyłożył ucho do mojego brzucha... I tak się zastanawiam, czy to ona, czy to coś innego...
Witajcie. My z Malutkim mamy się coraz lepiej. Synuś pięknie śpi i spija mleczko. Strasznie dużo pokarmu mam i boję się zapalenia. No ale nie mogę zrobić za wiele więcej niż go przystawiać. Poza tym staram się spać, żeby normalnie funkcjonować, a co się z tym wiąże, nic nie robię i nie mam na nic czasuPozdrawiam was wszystkie
![]()
masz rację nic nie rób tylko się ciesz tym stanem!ja już dzisiaj zrobiłam ostatni test, temperatury już nie mierze. Krechy dwie tłuste, moja to nawet grubsza niż ta kontrolna. Kreski jeszcze ciemniejsze niż ostatnio więc beta rośnie... teraz to się zaczęłam bać że to znowu bliźniaki, ale to się chyba nie da tak dwa razy z rzędu.

. Twoja teściowa mnie zadziwia!! co za babsko. Jaki macie termin przeprowadzki na swoje???

A na pewno niezapomniane