• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Karolina no to kupa czasu jeszcze:tak: ale mam nadzieję że szybko minie i może uda się spędzić prawdziwie rodzinne święta we własnym domu:-).Cały czas jesteś na podsłuchu:baffled:

Niezły lakier, jeszcze takiego nie widziałam:-) i nie jest drogi:-)

Ostatnia edycja:
ja wrocilam z pracy i padam na pysk ;/ moge tylko sie pochwalic ze juz czesciej wyczuwam jakies ruchy ale tylko jak leze ale tez nie na zawolanie ;p wiec czekam na te prawdziwe kopniaki

hej!

karolcia jestem z wami. rano wpadłam tylko na chwilę poczytałam i zabrałam sie za sprzatanie. potem obiad i szykowałam torbę do szpitala. ale nie mogę się zmieścić więc muszę większą od bratowej pożyczyć. no i jeszcze kilka zakupów przede mną.

opis wczorajszej imprezy bezcenny. no mają gust nie powiem skoro sarenka zrobiła taką furorę.
teraz odpoczywaj. ja postanowiłam że jeszcze przyszły tydzień poświęcę na ostatnie przygotowania a od września skupiam się na sobie, odpoczynku i przygotowaniu do porodu. pomału zaczynam się bać.

piąteczko, losiczko, aniu no prawdziwe wariatki z was. chyba wkleicie jakieś zdjęcie w tych kaftanikach?

kasiaes najważniejsze ze z dziewczynkami jest ok. ale zachowanie w szpitalu fatalne. ale mnie już nic nie zdziwi w naszej służbie zdrowia

sylwia
a ty nie wybierasz się na L4? praca w sklepie do łatwych nie należy. a w ogóle jaki to sklep?

aha. no i najważniejsze podjęliśmy decyzje w sprawie wózka tzn. mąż zdecydował o kolorze a ja nawet specjalnie nie protestowałam. byliśmy w sklepie popytaliśmy, wysłuchaliśmy rad i padło na kolor

http://www.dzieciecawyspa.pl/index.php?action=showitem&podkategoria=TAKO Laret,TAKO&id=125

agnes kochana ja pracuje na czarno bo nikt nie chcial mnie przyjac bo mam male dziecko a niedlugo ide na wolne bo szybko sie mecze albo z 1 wrzesnia albo z 1 listopada ale bede pracowala duzo mniej ale omowie szczegoly z szefowa w przyszlym tygodniu a to jest sklep spoywczo chemiczny a duzo sie na schylam a juz ledwo to robie ;/
a co do wozka podzielam gust mi sie bardzoooooo podoba :)

reklama
karolcia kolor lazurowy (turkusowy) po niedzieli jedziemy zamawiać. mam nadzieję że dojdzie zanim urodzę.
życzę ci bardzo abyś urodziła tak jak chcesz. mi się marzy poród 1 lub 2 października. ale nie wiem czy wytrzymam tyle bo wszyscy mi mówią że brzuch mam nisko. chociaż ja tego nie zauważyłam. i póki co nic nie czuję. jedną noc miałam taką cięzką coś mnie brzuch pobolewał a teraz dalej śmigam i nic się nie dzieję. 4.09 wizyta zobaczymy wtedy co gin powie

sarenka widzę już na posterunku :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry