Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Może śmiesznie to zabrzmi ale ja patrze na pępki która ma na wierzchu to chłopak a w środeczku dziewczynka więc
Myfa chyba też ukrywa dziewczynkę tak mi się sprawdziło na Antares
Ja też jeszce nie wiem czy synek czy córeczka, ale wszyscy znajomi do brzuszka mówią "mały Piotruś (duży Piotruś to tata ) Jak się okaże, że dziewczynka to się z nich wszystkich uśmieję ;D ;D ;D
UPS no i to też się nie sprawdza mi z obrączką wyszło że syn na testach syn i iiii to lepiej nic nie mówię bo znów dam plamę na pewno nie będę grala w lotto
antares no to super,mala dziewuszka rosnie ;D ;D
ja nie wiem co bede miala,chociaz pepek narazie w srodku ;D ;D i wszyscy mowia,ze chlopak) a ja dowiem sie w styczniu lublutym ;D ;D no chyba ,ze wrozki-czarownice mi cosik wywroza ;D ;D
Kachna, a śmiej się i ze mnie w razie czego, bo ja też Piotrusia widzę u Ciebie,
z Asią mam kłopot, bo chce się powiedzieć chłopak, ale tak po dłuższym gapieniu się na całą sylwetkę na mamę dziewczynki wygląda, ale sam brzuszek to mówi: Chłopak tu mieszka nie widać? No i ostateczny werdykt będzie strzałem z zamkniętymi oczami raczej niż pewną opinią - chłopak.