reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

RELACJE PO USG

:) Może śmiesznie to zabrzmi ale ja patrze na pępki która ma na wierzchu to chłopak a w środeczku dziewczynka więc
Myfa chyba też ukrywa dziewczynkę :) tak mi się sprawdziło na Antares

reklama
UPS no i to też się nie sprawdza  :) :) :) mi z obrączką wyszło że syn na  testach syn i iiii to lepiej nic nie mówię bo znów dam plamę na pewno nie będę grala w lotto  :)

Wow Antares gratuluje córci!!!
No no póki co wszystko obstawiłam dobrze zobaczymy jak bedzie z Myfą ;)

Moc buziaków dla Ciebie Antares i maleńkiej!!!

Uprzejmie dziękuję :) Mam nadzieje, ze nie okaze sie, ze Antosia nagle stanei sie Antosiem ;) Gin zostawił sobie 1% ;)

aneta - mojego Męża :) Dla mnie najbardziej wzruszajace wyznanie miłosne.Plus gitara akustyczna.

antares no to super,mala dziewuszka rosnie ;D ;D
ja nie wiem co bede miala,chociaz pepek narazie w srodku ;D ;D i wszyscy mowia,ze chlopak:)) a ja dowiem sie w styczniu lublutym ;D ;D no chyba ,ze wrozki-czarownice mi cosik wywroza ;D ;D

reklama
Kachna, a śmiej się i ze mnie w razie czego, bo ja też Piotrusia widzę u Ciebie,
z Asią mam kłopot, bo chce się powiedzieć chłopak, ale tak po dłuższym gapieniu się na całą sylwetkę na mamę dziewczynki wygląda, ale sam brzuszek to mówi: Chłopak tu mieszka nie widać? No i ostateczny werdykt będzie strzałem z zamkniętymi oczami raczej niż pewną opinią - chłopak.

Do góry