• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

RELACJE PO USG

Antares Antosia przepiekna (chociaż troszkę mi to zajęło zanim sie zorientowałam co gdzie jest, ale sie udało ). No i do marcówek się nie wynoś, bo pomogę Karolli.

Tetka super duży ten twój synio.

reklama
Tetka super że już taki duży - ciekawe ile mój waży ;D

Antares do łóżka leżeć i wypoczywać zima nie zając nie ucieknie!!!!
A i ja ci dam tu marcówki popieram co mówi Karolla ;D

Antares i mnie dziś coś nie tak z brzuniem tzn. jajnikami ale i twardnieje ale ja już zdążyłam przywyknąć- zaraz zmykam na procha i do łóżeczka ;D

Będzie dobrze już nie dużo nam zostało ;D

Dbajcie o siebie, teraz to juz z gorki. Choc nie wiem czy Wam tez juz sie tak dluuuzy, wczesniej to myk, myk, miesiac za miesiacem, a teraz jakos tak dlugasnie. I do tego jeszcze ta ponura pogoda, leje i leje konca nie widac :(

Karolla pisze:
Tetka nasze bobasy szybko raczej wyjda z ciuszków 56 jeśłi w ogóle w nie wejda ;D
W sklepie to juz nawet nie zwracam uwagi na mniejsze jak 62 ;D, w ogole to generalnie juz ciuszkow na razie nie kupuje, bedziemy dokupywac na biezaco, bo to ani rozmiar nieznany :) ani tez nie wiadomo jaka zima nam sie tu szykuje i jak dobrze pojdzie to maly zalapie sie na miesiac moze poltora chlodniejszych temperatur, a jak na razie ceny typowych zimowych kombinezikow mnie powalaja, wiec jak juz kupowac, to wolalabym w odpowiednim rozmiarze a nie za maly ;D

Dlaczego ja nie wiem ile wazy moj Marcel, co? Jutro ide do lekarza i go sterroryzuje, jak mi nie powie. Co prawda planowalam inaczej....eeee...jakies czekoladki na Swieta mu wreczyc...ale zobaczymy jak sie zachowa...jak wkurzy to se sama te czekoladki wtranzole, a co:)

Ja juz ostatnio prosilam, ale mowil, ze nie cche meczyc Maluszka...nie rozumiem, czy to tak dlugo trwa czy co? Stwierdzil, ze waga i wzorst odpowiednio do tygodnia ciazy. Burak!

reklama
Asiu moja gin zatrzymuje obraz USG w momencie jak widzimy cały brzusio małej, mierzy komputerowo ten brzusio
i obok jej waga wyskakuje trwa to może 20 sekund... jeśli chodzi o długosć to też już mi nie podaje bo nogi są zgięte
i raczej nie wyjdzie prawidłowy wymiar!! Lekarzowi chyba nie chce sie dokładniej zbadac ale go pomecz!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry