dagne
Fanka BB :)
My też po szczepieniu wzw, Kala troszkę popłakała, ale jak zwykle uspokoiła się jak pokazywałam Jej drzewa za oknem i robiłam szszszsz 
Waga 8700
wzrost 71cm
obwód główki 44
obwód kl piersiowej 45
pytałam o to stawanie - jak dziecko prostuje nóżki i samo chce stać, to pozwolić chwilami, ale jak nie jest tym zainteresowane to nie zmuszać i nie stawiać na "siłę", aha i zębów nie mamy i raczej w ciągu miesiąca mieć nie będziemy
 zero akcji prócz ogromnego ślinienia i pchania do ust czego popadnie, gdyby nie śliniaki Małą musiałabym co 2-3 godz przebierać, taka mokra od tej śliny.

Waga 8700
wzrost 71cm
obwód główki 44
obwód kl piersiowej 45
pytałam o to stawanie - jak dziecko prostuje nóżki i samo chce stać, to pozwolić chwilami, ale jak nie jest tym zainteresowane to nie zmuszać i nie stawiać na "siłę", aha i zębów nie mamy i raczej w ciągu miesiąca mieć nie będziemy

:-)
 Tak wiec jeszcze druga sie przebije i moze w koncu bedziemy sypiac w nocy 
), Lekarka zebrała wywiad, pooglądała małą i stwierdziła, że już Marta skazy nie ma, a te krosteczki na buzi, to niestety genetyczny podarunek od mamusi
 - rogowacenie mieszka włosowego..ja mam taką "gęsią skórkę" na ramionach i na udach, raz jest bardziej widoczna, raz mniej..Marysia ma na ramionkach a Marta na buzi leciutko..więc ogólnie spoko..