malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
Byłyśmy dziś u lekarza bo wyniki były w Zuzy karcie i nareście koniec anemi wyniki idealne nawet żelazo troche ponad norme ale to nic nie szkodzi :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak zajechałam było przede mną 5 osób a ja weszłam ok.12.00. P. dr ok. Od razu na początku pow. że Mikołaj nie ma żadnych ubytków (dokładnie niewiem co miała na myśli). Zbadała go, obejrzała, zrobiła ze mną wywiad i pow. że z nim jest wszystko ok, ale dała skierowanie na badania żeby mieć 100% pewności. Pow. że u niektórych dzieci, które pierwszy raz mają zap. oskrzeli lub płuc jak są jeszcze malutkie, takie jak Miki (miał 2 m-ce) to potem przez kilka miesięcy a nawet i lat zdarzają się czeste infekcje. Mały człowieczek nie do końca ma jeszcze sprawne oskrzela i płuca, a jak dojdzie do tego infekcja to oskrzela walcząc z nią obkurczają się i potem byle jaka infekcja, nawet katar tak jak w przypadku Mikusia powoduje automatyczną reakcję oskrzeli.
A więc. Byłam z Mikusiem u lekarza i to co się dowiedziałam że jest to PRAWDOPODOBNIE wirusowe. Dostaliśmy smectę i enterol. Antybiotyk zakończyliśmy. Jutro muszę zadzwonić na oddział, bo niewiem czy przed PH-metrią może brać te leki.
myślałam, że oszaleję!!!!!!