reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Dziewczyny ale radocha oglądać cudeńka które kupujecie. A ja poproszę o pochwałę ;-) że pierwsze zakupy w lumpku za mną (każda rzecz kosztowała 1 zł, na jakiś najtańszy dzień trafiłam, ale stan idealny) A że kupowałam tydzień temu jak jeszcze gin nie zasugerował nam dziewczynki, to bardziej na chłopięce wyglądają. Jak tylko 28.06 potwierdzą nam dziewuszkę to już nic nie powstrzyma mnie przed ślicznymi sukienusiami :-)
ppatqa coś na Twoją cześć - pajacyk w koniki :-)

ppatqa coś na Twoją cześć - pajacyk w koniki :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MIRABELKA sliczne ubranka i smialo DZIEWCZYNKA moze w nich byc ubrana :-)
Ja tez mam troche niebieskiego i jak dla chlopaka w swoim asortymencie ale to nic heheheh.
dziewczyny moja kuzynka ktora ma dziewczynke powiedziala mi abym na takiego noworodka sukienek za duzo nie kupowala bo to sie nie oplaca na tak male dziecko i ze na takiego maluszka to jest malo praktyczne .Pozniej tak ale ne od urodzenia I nie wiem co mam robic a te dziewczyny co maja juz coreczki co o tym mysla ??????????????? :-)
Moja mama kupila wczoraj jeden ciuszek z lumpu dla OLIWCI pozniej wam pokaze i jak wroce z zakupow dla tego malego chopca do ktorego jutro jedziemy to wam pokaze co kupilam :-)
Chce kupic cos typowo dla chlopaka bo jak ja mam dziewczynke to chce miec choc raz radoche kupienia cos dla malego mezczyzny :-)
Ja tez mam troche niebieskiego i jak dla chlopaka w swoim asortymencie ale to nic heheheh.
dziewczyny moja kuzynka ktora ma dziewczynke powiedziala mi abym na takiego noworodka sukienek za duzo nie kupowala bo to sie nie oplaca na tak male dziecko i ze na takiego maluszka to jest malo praktyczne .Pozniej tak ale ne od urodzenia I nie wiem co mam robic a te dziewczyny co maja juz coreczki co o tym mysla ??????????????? :-)
Moja mama kupila wczoraj jeden ciuszek z lumpu dla OLIWCI pozniej wam pokaze i jak wroce z zakupow dla tego malego chopca do ktorego jutro jedziemy to wam pokaze co kupilam :-)
Chce kupic cos typowo dla chlopaka bo jak ja mam dziewczynke to chce miec choc raz radoche kupienia cos dla malego mezczyzny :-)
Ostatnia edycja:
reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Śliczne ubranka! Az miło popatrrzeć
Co do kolorkow ja osobiście uwielbiam niebieski-taki mam kolor ścian w pokoju. Takiego koloru kupie posciel dla maluszka
)Taki kolor ma większośc ubranek,które kupiłam dla maluszka,ale sa tez rózowe ubranka. Bardzo lubie mojego mężusia-blondaska niebieskookiego w rozowej koszuli i krawacie
wiec wrazie co synus też bedzie na rożowo-a co?
Moja znajoma urodziła pierwszą córunię pozniej zaraz zaszła w drugą ciaże i urodzila synka. Ubierala go w ciuszki po coreczce
(nie mowie tu o spódniczkach i sukieneczkach
) Wszystko co miala było praktycznie rózowe
:-)

Co do kolorkow ja osobiście uwielbiam niebieski-taki mam kolor ścian w pokoju. Takiego koloru kupie posciel dla maluszka

Moja znajoma urodziła pierwszą córunię pozniej zaraz zaszła w drugą ciaże i urodzila synka. Ubierala go w ciuszki po coreczce

Podziel się: