Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja dzisiaj zrobiłam ostatnie grubsze zakupy. Kupiłam pościele na allegro: _ Pościel 15el.120x90+pościel wózek!!! 2 GRATISY (1832178415) - Aukcje internetowe Allegro Wzory D1, R3, V2Sama stworzyłam dla siebie zestaw dlatego tyle wzorów. Firankę "kolory tęczy" do pokoju Hani: Cudowne firanki do dziecięcego pokoju !!! 150*180 (1884325036) - Aukcje internetowe Allegro
Leżaczek kolor zielono-niebieski (pierwsze zdjęcie) LEZACZEK Z REGULACJA+PAŁAK, BAWEŁNIANY NOWE KOLORY (1873055651) - Aukcje internetowe Allegro
Sterylizator z butelkami AVENT Philips 2 Butelki GOLD STERYLIZATOR 5 smocz (1861246738) - Aukcje internetowe Allegro
Drobniejsze rzeczy takie jak aspirator do noska, grzebyk, szczotka, cążki itp kupi mi mama w Polsce. Myślę że już będę wszystko dla małej miała. Fotelik również będę miała przywieziony z Polski.

Warto było go kupić..no i tak, jak piszesz, dzidzię i tak "wynosi się" ze szpitala w nosidełku, na którym jest śpiworek, do tego kocyk i pieluszka na główkę, więc nie wiadomo, jak ciepły ten kombinezon też nie może być..