reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Kota, fajny ten leżaczek :) kurcze, my nie mamy ani jednego (któraś pisała, że ma aż 3), może ktoś z rodziny nam sprezentuje...
Młą, też widziałam te kombinezoniki :) gdyby nie to, że mamy 2 od siostry, to by się na niego skusiła :)

reklama
Mła- już jakiś czas temu sobie sprawdziłam lokalizację sklepu i chociaż jeszcze dokładnie nie wiem,gdzie to jest,to cieszę się,bo to okolice mojego nowego osiedla
Kota-sama bym sobie taki lezaczek sprawiła,w troszkę większym rozmiarze,do tego dobra muzyczka i ksiażeczka....:-)

Zauważyłam również, że ta gumowa harmonijka przy naciskaniu na rączkę, z jednej strony się wygina. Nie wiem czy to też jakaś wada, czy może inaczej zacznie pracować jak już do laktatora zacznie spływać pokarm:confused:

kota zajebisty ten leżaczek, taki designerski ;) mnie też sie podoba, pewnie dzidzusiowi byłoby w takim wygodnie, a dodatkowo jak ładnie by sie komponował z meblami w naszym pokoju..hehe :D moze będe wstrętną zgapiaczką i może zaopatrzę się w podobny ..;-)

Phelanio, jak dla mnie to typowy ręcznik z kapturkiem. Takiego mam zamiar używać (w sensie podobnych, nie identycznych, bo już mam) i nie przewiduję dodatkowo okrycia.

Kota, to się będzie Kubulek bujał w nowoczesnym stylu ;) Super zakup.

reklama
Do góry