• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Mła- już jakiś czas temu sobie sprawdziłam lokalizację sklepu i chociaż jeszcze dokładnie nie wiem,gdzie to jest,to cieszę się,bo to okolice mojego nowego osiedla
Kota-sama bym sobie taki lezaczek sprawiła,w troszkę większym rozmiarze,do tego dobra muzyczka i ksiażeczka....:-)

Zauważyłam również, że ta gumowa harmonijka przy naciskaniu na rączkę, z jednej strony się wygina. Nie wiem czy to też jakaś wada, czy może inaczej zacznie pracować jak już do laktatora zacznie spływać pokarm:confused:

kota zajebisty ten leżaczek, taki designerski ;) mnie też sie podoba, pewnie dzidzusiowi byłoby w takim wygodnie, a dodatkowo jak ładnie by sie komponował z meblami w naszym pokoju..hehe :D moze będe wstrętną zgapiaczką i może zaopatrzę się w podobny ..;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry