reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

dange, z tym johsonem to róznie bywa, jedne dzieci uczula a drugim odpowiada:)
Te koszyczki to naprawdę super sprawa, ja zakupiłam w Ikei takie pudełka do szuflad, które z łatwością mogę wyciągać w miarę potrzeby. W jednym trzymam kosmetyki, innym sól fizjologiczną, maści waciki ze spirytusem do pępka w jeszcze innym butelki smoczki itp. Mam ich kilka i każde z nich ma swoje
przeznaczenie :)

P191011_08.16.jpgP261011_07.51.jpg

reklama
dange, z tym johsonem to róznie bywa, jedne dzieci uczula a drugim odpowiada:)
Te koszyczki to naprawdę super sprawa, ja zakupiłam w Ikei takie pudełka do szuflad, które z łatwością mogę wyciągać w miarę potrzeby. W jednym trzymam kosmetyki, innym sól fizjologiczną, maści waciki ze spirytusem do pępka w jeszcze innym butelki smoczki itp. Mam ich kilka i każde z nich ma swoje
przeznaczenie :)

Zobacz załącznik 401805Zobacz załącznik 401806
Też noszę się z zamiarem kupna tego typu pudełek,lubię jak każda rzecz ma swoje miejsce-uważam,ze takie pudełka doskonale się sprawdzą w komodzie z akcesoriami i kosmetykami dla Dzieciaczków.Zastanawiam sie jeszcze czy do szuflad z ubrankami nie zapodać sobie takich przegródek bo co otwieram szufladę to te "maleństwa"mi sie rozsypują.

Dagne koszyczki super, tez zakupilam takie w biedronce, tylko bordowe:tak:

Dlugo sie zastanawialam i czytalam czy kupowac monitor oddechu... Jednak to moja pierwsza i bardzo wyczekiwana ciąża i nie wybaczyla bym sobie gdyby cos sie stalo... Wydaje mi sie ze to urządzenie moze uratowac życie maluszka i postanowilam kupic:-). Dzis zamowilam na allegro. Jak urodzi sie maluszek będę spala spokojnie:tak:

salsik do ubranek tez mam takie i naprawdę super sie sprawdzają. Osobno skarpetki, czapeczki body, śpioszki pajacyki. Widać to na pierwszym zdjęciu.
Pudełka kupiłam w IKEI, są rózne kolory, ja mam akurat czarne
SKUBB Komplet pudełek, 6 szt. - biały - IKEA

s
osnowiczanka myślę, ze dla własnego spokoju i bezpieczeństwa dziecka warto wydać te parę groszy na ten monitor.

Ostatnia edycja:
Kota świetny ten nawilżacz! Ja tez się zastanawiałam nad zakupem, ale w UK jest tak wilgotne powietrze, że zobaczymy... Na razie zakup odłożony na "później", być może nie będzie nam aż tak potrzebny ;-)

Mam te same wkłady z IKEA do szuflad, a oprócz tego ostatnio kupiłam takie większe, w kolorowe paseczki i tam póki co trzymam dzidziusiowe ciuszki i inne przybory w nich ;-) Będą w sam raz, jak już się przeprowadzimy i Bobas dostanie swoją szafę i komodę (musimy zakupić dopiero...).

a co to takiego?:baffled:

edit Sergeevna
: Kochana, pozwoliłam sobie zedytować i usunąć linka z cytowanego postu ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry