reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

dange, z tym johsonem to róznie bywa, jedne dzieci uczula a drugim odpowiada:)
Te koszyczki to naprawdę super sprawa, ja zakupiłam w Ikei takie pudełka do szuflad, które z łatwością mogę wyciągać w miarę potrzeby. W jednym trzymam kosmetyki, innym sól fizjologiczną, maści waciki ze spirytusem do pępka w jeszcze innym butelki smoczki itp. Mam ich kilka i każde z nich ma swoje
przeznaczen

Zobacz załącznik 401805Zobacz załącznik 401806

Mamy te same meble :)

też chcę dokupić takie przegródki, żeby wszystko było poukładane.

reklama
Dziś ostatnia faza zakupow była i wszystko już mamy :) wózeczek wozek-wielofunkcyjny-jedo-bartatina-alu-plus-freeline.jpg jedo fyn 4 ds freeline Zakupiliśmy jeszcze brakującej wanienki i ręczników z kapturkiem. Teraz napewno łatwiej myśleć o porodzie nie mając stresu że czegoś nie posiadam jeszcze :)

Dziś ostatnia faza zakupow była i wszystko już mamy :) wózeczek Zobacz załącznik 403015 jedo fyn 4 ds freeline Zakupiliśmy jeszcze brakującej wanienki i ręczników z kapturkiem. Teraz napewno łatwiej myśleć o porodzie nie mając stresu że czegoś nie posiadam jeszcze :)
Moja kuzynka ma taki wózek korzysta z niego od roku i jest b.zadowolona z tego wyboru.

Mam prośbę do doświadczonych mam,kupiłam termometr elektroniczny do bad.temp.ciała,ale jest do d...źle wskazuje temp.I muszę coś innego wybrać z jakich korzystacie przy swoich starszych dzieciaczkach? Najlepiej jakbyście podały konkretne modele. Z GÓRY DZIĘKUJĘ!

Ostatnia edycja:
salsik ja tez mam taki szybki do czola ucha itp.. ale nie korzystam. albo ja cos zle robie albo eni wiem;p;p wolę taki prosty elektryczny kosztuje cos kolo 10 zl, i najlepiej do tej pory wlacznie mierzy mi sie w pupci, przynajmniej wiem że jest sprawdzone i mierzy dobrze.

Dziś ostatnia faza zakupow była i wszystko już mamy :) wózeczek Zobacz załącznik 403015 jedo fyn 4 ds freeline Zakupiliśmy jeszcze brakującej wanienki i ręczników z kapturkiem. Teraz napewno łatwiej myśleć o porodzie nie mając stresu że czegoś nie posiadam jeszcze :)

Moja kuzynka ma taki wózek korzysta z niego od roku i jest b.zadowolona z tego wyboru.

Mam prośbę do doświadczonych mam,kupiłam termometr elektroniczny do bad.temp.ciała,ale jest do d...źle wskazuje temp.I muszę coś innego wybrać z jakich korzystacie przy swoich starszych dzieciaczkach? Najlepiej jakbyście podały konkretne modele. Z GÓRY DZIĘKUJĘ!

fajny wóziczek:)

salsik ja mam ten i jest ok:)
TERMOMETR ELEKTRONICZNY CYFROWY DO UCHA I CZOŁA (1856107737) - Aukcje internetowe Allegro

salsik ja tez mam taki szybki do czola ucha itp.. ale nie korzystam. albo ja cos zle robie albo eni wiem;p;p wolę taki prosty elektryczny kosztuje cos kolo 10 zl, i najlepiej do tej pory wlacznie mierzy mi sie w pupci, przynajmniej wiem że jest sprawdzone i mierzy dobrze.
No właśnie kupiłam coś w tym stylu jak opisujesz,zapłaciłam 12zł.,ale mam go od półtora roku i ost.coś fiksuje bo nie wskazuje temp.wyższej niż 35,4 i szybciutko przed przyjściem na świat Dzieciaczków muszę kupić jakiś inny.

reklama
Venus, to chyba dobrze? Dzięki BB jesteśmy lepiej przygotowane :)

Pyszczek, gratuluję postępów w pzrygotowaniach :) Wózek to ważna sprawa i wygląda bardzo fajnie :)

Co do termometra, to ja będę miała chyba do czoła, bo te do ucha mają z reguły wymienne końcówki, co po czasie może być kłopotliwe.

Do góry