kota-behemota
Q & H team
też kliknęłam właśnie Fridę 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

oczywiscie to nei sa wszystkie strony.... ale te mi wpadly w oko wiec postanowilam zrobic fotke i pokazac jakby ktoras miala ochote kupic podobnyja mam fride i tez polecam bardzo !!!!przy katarku jest mega przydatna!wczoraj do 1:00 w nocy buszowałam po allegro zamawiając resztę wyprawki, zamówiłam kocyk, butelki, smoczki, pieluchy tetrowe, gaziki, teraz jeszce dla siebie zamawiam w aptece podkłady, wkładki, majtki, a dla Adasia szczotkę do włosków.. Aha dziewczynki czy jest potrzebny aspirator do nosa?
pójdę z torbami niedługo![]()
miałam dziś tyle załatwiania papierkowego z budową że na poprawienie swojego samopoczucia wstąpiłam w sączu do empiku i kupiłam małej "mój pierwszy album" wybor był niesamowity.. bo jak kupowałam dla kamilka to wybierałam z 3 a teraz chyba z 20 roznych. Zdecydowałam się na mega kolorowy i zwierzęcy, jest śliczny i nawet ciut ładniejszy niz młodego do tego ma fajniej teksty i strony rozpisane. polecam! kosztował niecałe 25 złZobacz załącznik 404423Zobacz załącznik 404424Zobacz załącznik 404425Zobacz załącznik 404426Zobacz załącznik 404427Zobacz załącznik 404428Zobacz załącznik 404429Zobacz załącznik 404430Zobacz załącznik 404431Zobacz załącznik 404432oczywiscie to nei sa wszystkie strony.... ale te mi wpadly w oko wiec postanowilam zrobic fotke i pokazac jakby ktoras miala ochote kupic podobnykolorki duzo ładniejsze ale jak wlaczylam lampe w aparacie to sie swiatlo odbijało od sstron..