reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Moja ciocia pracuje jako niania u 1,5 rocznego Dawidka i mówiła mi, że mały od niemowlęcia jest przyzwyczajony do tego odciągacza katarku KATAREK, ODCIĄGACZ KATARU DLA DZIECI_____APTEKA (1913639055) - Aukcje internetowe Allegro Twierdziła, że mały w ogóle nie boi się tego, a nawet sam czasem przynosi żeby wyczyścić mu nosek. Działa to na zasadzie, że trzeba jeden koniec przyłożyć do rury od odkurzacza, a drugi do noska dziecka. Pierwsze myślałam, że jednak to jest duża moc, bo jednak odkurzacz wsysa wszystko co popadnie, ale ciocia mówiła, że to leciutko zasysa.

ja też mam w domu NOSE FRIDA, Kamil z początku się buntował... ale potem jak już wiedział że mu lepiej to teraz chętnie daje noska;p, choć jak napotakmy na jakieś "długie szpiki" to on czasem przez to sie zakrztusi, ale polecam gorąco,
yyy nei będę patrząła na posty wczesniej ale ktoras pytała czy uzywamy do katarku czy tez na codzien.
On nadaje sie i tu i tu, w przypadku codziennej pielęgnajci lepiej chwile wczesniej dzidzi psiknąć wodą morską do noska odczekac az "rozpusci kozice;p" i wtedy wyciągnąc, a z katarkiem to zalezy jaki jak gęsty to podobnie jak lejący to wystarczy od razu użyc aspiratora.
Co do zaciągnięcia.. nigdy mi sie nei zdarzyło, co więcej używam od poczatku tego samego filterka bo jeszcze nigdy nie było tyleee kataru żeby potem go wymieniac. Takze moim zdaniem nie musicie od razu kupowac tak jak ja.. zapasowych filterkow, u mnie lezą i czekają na swoją swietnosc:D.

aleee zeby nie było tak pięknie to z pewnoscia od razu nei będzie wam łatwo się zasysac;p trzeba miec swoją metodę, ja na poczatku nei umiałam i guzik z tego było, tylko ja sie zapowietrzałam;p;p

i jest jeszcze wersja do odkurzacza!!! kumpela ma i chwali na maxa(wczesniej miała fridę) tez jest mega bezpieczny chroniony 2 filtrami czy przegrodami więc moc ssania odkurzacza dzidzi tu nie dotyczy bezposrednio,ale tez jest ciut drozszy.

miałam dziś tyle załatwiania papierkowego z budową że na poprawienie swojego samopoczucia wstąpiłam w sączu do empiku i kupiłam małej "mój pierwszy album" wybor był niesamowity.. bo jak kupowałam dla kamilka to wybierałam z 3 a teraz chyba z 20 roznych. Zdecydowałam się na mega kolorowy i zwierzęcy, jest śliczny i nawet ciut ładniejszy niz młodego do tego ma fajniej teksty i strony rozpisane. polecam! kosztował niecałe 25 zł IMG_6308.jpgIMG_6310.JPGIMG_6311.jpgIMG_6312.jpgIMG_6313.jpgIMG_6314.jpgIMG_6315.jpgIMG_6316.jpgIMG_6317.jpgIMG_6318.jpgoczywiscie to nei sa wszystkie strony.... ale te mi wpadly w oko wiec postanowilam zrobic fotke i pokazac jakby ktoras miala ochote kupic podobny:) kolorki duzo ładniejsze ale jak wlaczylam lampe w aparacie to sie swiatlo odbijało od sstron..

Ostatnia edycja:
hehe Kota ja pamiętam ze pisałaś że kupiłaś w empiku dlatego tam się wybrałam ale u mnei w tychach był akurat mniejszy wybor i tego nei widziałam a te co były mnie jakos nie zachwyciły, a ten ma to coś w sobie:):) i strasznie podoba mi sie strona z drzewem genealogicznym:) Poprzednio kupowałam w małym osiedlowym sklepie papierniczym.

reklama
wczoraj do 1:00 w nocy buszowałam po allegro zamawiając resztę wyprawki, zamówiłam kocyk, butelki, smoczki, pieluchy tetrowe, gaziki, teraz jeszce dla siebie zamawiam w aptece podkłady, wkładki, majtki, a dla Adasia szczotkę do włosków.. Aha dziewczynki czy jest potrzebny aspirator do nosa?

pójdę z torbami niedługo :no:
ja mam fride i tez polecam bardzo !!!!przy katarku jest mega przydatna!

miałam dziś tyle załatwiania papierkowego z budową że na poprawienie swojego samopoczucia wstąpiłam w sączu do empiku i kupiłam małej "mój pierwszy album" wybor był niesamowity.. bo jak kupowałam dla kamilka to wybierałam z 3 a teraz chyba z 20 roznych. Zdecydowałam się na mega kolorowy i zwierzęcy, jest śliczny i nawet ciut ładniejszy niz młodego do tego ma fajniej teksty i strony rozpisane. polecam! kosztował niecałe 25 złZobacz załącznik 404423Zobacz załącznik 404424Zobacz załącznik 404425Zobacz załącznik 404426Zobacz załącznik 404427Zobacz załącznik 404428Zobacz załącznik 404429Zobacz załącznik 404430Zobacz załącznik 404431Zobacz załącznik 404432oczywiscie to nei sa wszystkie strony.... ale te mi wpadly w oko wiec postanowilam zrobic fotke i pokazac jakby ktoras miala ochote kupic podobny:) kolorki duzo ładniejsze ale jak wlaczylam lampe w aparacie to sie swiatlo odbijało od sstron..

mam podobny:):)
tzn dwa:)dla Patryka i Nadii:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry