reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Wiem, że to prawie nic, ale cieszę się jak głupia, bo mam pierwszy rożek dla Malutkiej :) może nie jakiś mega wypasiony, bo do użytku codziennego (jakiś full opcja ma kupić mi teściowa i oczywiście ja o tym nic nie wiem hehe), ale cieszę się z mojego wyboru :)
Zobacz załącznik 403992

Jaki śliczny!!!!!!!!!!!

My kupiliśmy resztę ubranek dla małego.
W weekend pojedziemy zamówić wózek w końcu.

Najważniejsze jak mówiły poprzedniczki, że to dla bobasków naszych.

reklama
wczoraj do 1:00 w nocy buszowałam po allegro zamawiając resztę wyprawki, zamówiłam kocyk, butelki, smoczki, pieluchy tetrowe, gaziki, teraz jeszce dla siebie zamawiam w aptece podkłady, wkładki, majtki, a dla Adasia szczotkę do włosków.. Aha dziewczynki czy jest potrzebny aspirator do nosa?

pójdę z torbami niedługo :no:

Jest potrzebny aspiratorek, choć ja też chętnie poczytam, który dziewczyny polecają - zwykłą gruszkę, czy ten z rurką, gdzie mama "zasysa". Przyznam szczerze, że trochę boję się tej drugiej opcji po tym, jak usłyszałam od znajomej, że raz się zaciągnęła ;) Z tego powodu ten zakup u mnie jeszcze czeka na realizację.

Ja kupowałam gruszkę i do tej pory nie umiem się nią posługiwać. Za to w 100% sprawdziła się u nas frida (własnie ten aspirator).Wg mnie nie ma możliwości zassania, bo raz, że są dwa filterki, a dwa, że rurka jest dość długa (od noska maleństwa do buzi mamy)..Ja polecam fridę;-)

Maxwell, córka mojej znajomej ma już 4 lata, więc może wtedy jeszcze nie produkowali udoskonalonych wersji z filterkami, albo ona kupiła nie taką, jak trzeba ;)
Dzięki za cenną opinię :)

Używam dokładnie tej samej co maxwell pokazała. Dla mnie rewelacja, nigdy się nie zaciągnęłam i nawet Maya w miarę toleruje to wyciąganie.

reklama
Ja też za radą mam "środowiskowych" kupiłam fridę-jeszcze nie spotkałam się z negatywną opinią na temat tego aspiratora,przynajmniej wśród mam z mojego otoczenia.

Do góry