reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
A ja malemu kupilam w prezencie od babci takie o to bujak w tesco teraz na wyprzedazy

Image(s) for Bright Starts Savanna Dreams Bouncer - Tesco.Direct

I taka mate do lezenia bo przy Zuzi balam sie kupic z krzyzowym sklepieniem zeby mi czasem malego po pokoju tym nie ciagnela :-D

Bright Starts Tummy Turtle Prop Up Mat - Tesco.Direct

ja tez myslalam o macie,ale ja czesto wkladalam mate do kojca i wtedy nie bedzie mogł drugi dzidzius zrobic krzywdy:)

a Wy kupujecie kojec dla dzidzi??????????????????

izi ja jestem zdecydowaną zwolenniczką "kojca" dla dzidzi...szczególnie juz dla takiego szkraba, który zaczyna sie przemieszczać po mieszkaniu, sam siedzi i może sie bawić (około 5-6 miesięcy)...my dla Błażeja kupilismy łóżeczko turystyczne i własnie ono słuzyło nam jako kojec( w sumie służy nawet do teraz jak potrzebuje go na chwilę "unieruchomić" ;))...Młody w łóżeczku, a ja mogłam wszystko robić w mieszkaniu, bez stresu, że stanie się mu krzywda...no i najważniejsze, mamy w domu psa, a łóżeczko pozwala odizolować zwierzaka od dziecka na czas ewentualnej, chwilowej nieuwagi, co moim zdaniem jest bardzo ważne, bo wiadomo, że zwierzaka z niemowlakiem NIE MOŻNA zostawić. Teraz dla Kacperka również będziemy kozystać z tego "kojca" ;-)

Ja tez mam takie łóżeczko turystyczne, niestety moje dzieciaki nie chciały w nim sie bawic :( był jeen wielki ryk
za to u nas puzle lub jakas wielka mata albo dywanik dla dzieci , zabawyy od 1 miesiaca życia, duzo czasu moje dzieci spędzały "na ziemi"
i na brzuchu spały

Ja przy Patryczku uzywalam do okolo roku i siedmiu miesiecy,bo pozniej juz byl taki cwany ze sie na niego "rzucał" i chcial go przewrocic i dalam go do garazu bo szkoda mi bylo miejsca...
A teraz juz nauczyl sie przebywac w swoim pokoju(bo wczesniej tylko siedzial ze mna w salonie i strasznie sie balam ze nie bedzie chcial w tym swoim pokoju przebywac ale kupilismy mu dywan i kurde od tamtej pory mu sie w nim coraz bardziej podoba:):)

A co do zakupów to polecam pudla plastikowe na zabawki za 9.99 w leroy merlin!!!(cena regularna)

Rossmanowa promocja na kosmetyki Nivea, można zgarnąc kocyk :)

NIV_baby_pop_up.jpg

oraz promocja na pampki w rossmannie (od piątku). Paczka 39zł niezależnie od rozmiaru.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry