Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny a jak u was wyglądają zakupy pieluchowe? Tzn. kupowałyście duże paczki czy mniejsze różnych firm? Idę dziś jeszcze do Tesco i chciałabym kupić bo jak na razie mam tylko 25tetrowych i małą paczkę do szpitala, a przecież jak dziecko przyjdzie do domu to muszę je mieć w co zapakować. Tylko nie wiem jaki zapas powinnam mieć w domu na dzień dobry
Freiya, z pieluch my mamy na razie 2 paczuszki jedynek Pampers Premium Care i 2 paczki dwójek Pampers. Zobaczymy, czy małemu będą pasowały. Ale nastawiamy się też na pieluszki Dada biedronkowe, kupimy je jednak dopiero jak się urodzi i będziemy próbować, liczę, że nie okaże się alergikiem i będa mu też pasowały. Tetrowych mamy coś ok 18 sztuk i 6 sztuk flanelowych, jak braknie, to będziemy na bieżąco kupować.
A my wczoraj dostaliśmy od przyszłej chrzestnej Kubusia taką oto elektroniczną nianię Angelcare
Freiya, z pieluchami nr 1 raczej się nie testuje. Kup najlepsze, czyli wg większośći pampers albo pampers premium - 1 opakowanie (chyba nie ma mniejszych i większych), no i z jedno opakowanie dwójek. Od tego momentu ja mam zamiar testować inne pieluchy, ale w pierwszej kolejności jak skończą mi się pampersy (bo takie mam 2-jki) wypróbuję Dady z Biedronki - wiele dobrych opini nastawiło mnie pozytywnie
PYTANIE: Jaki kupiłyście kremik do buźki na zimę? Pewnie pasowałoby go mieć już na wyjście ze szpitala...
W SR na gojenie pępuszka polecali gorąco Octenisept, więc zakupiłam i przekazuję dalej Opakow. 50 ml z atomizerem ok. 22 zł.
Ja mam nivea - na kazda pogode....
myslalam o zimowym mustela, ale tam bylo napisane, ze dla niemowlakow - nie...
Mla, Octenisept - tez nam polecali, a kupilas w aptece, czy w necie?