reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Freyia my mamy króliczka do spania dla Maciulka i mały bardzo lubi się do niego przytulać i tak jak Mikuś Ankubator Maciuś uwielbia ciamkać uszka :biggrin2:
A tu przykład jak mój Maciulek śpi z przytulasiem króliczkiem z przytulasiem.jpg

Co do karuzelki my mamy FISHER PRICE C0108 KARUZELA Z MISIAMI + PROJEKTOR (2091024882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jesteśmy z niej zadowoleni :biggrin2:

A to nasz ostatni zakup dla Maciulka mata.jpgmata2.jpg

Śliczne te bodziaki zamówię jakieś w tym sklepie, ale to bliżej maja jak będę w PL :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czy któraś z was ma lub miała przy starszym dziecku taką przytulankę? BABY urocza PRZYTULANKA SŁONIK Z KOCYKIEM (2116615859) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Są bardzo ładne i milusie w dotyku, właśnie w tesco można teraz kupić takie króliczki po 19zł tylko zastanawiam się czy dzieci to lubią?
freyia my mamy z tesco wlasnie kroliczka rozowego:):) i jest mega milutki:)

Nie robiłam w tym sklepie jeszcze zakupów , ale się skusze w przyszłym miesiącu, bo nie mam nic na 68rozmiarki. Weszłam do niego po info Maxwell na fb;-)
Są tu super bodziaki- nie wiem czy tez takie lubicie-tzn kopertowe oraz drugie: zapinane z przodu:
Body długi rękaw rozm.68

Jak dla mnie super, bo przekładanie przez głowę nie jest zbyt lubiane przez mojego terrorystę;-)

ja tez uwielbiam kopertowe,ale my nabywamy na wyprzedazach w hm polecam!

Gdyb miała HM u siebie, to bym tam szalała:tak:- mają fajne ciuszki dla maluchów, ale niestety na takie zakupy musze jechać 70km, a z maluszkiem teraz to niestety....

Maxwell, fajna ta maskotka na rączkę. Ja właśnie chcę kupić te z Lamaze, bo mały wywija rękoma-może mu sie spodoba;-) A mamy z tej firmy konika, który jest super i bardzo go interesuje:tak:

Super ta mata- ja czekam, bo ma jakąś mi przywieźć siostra Tz-uzywaną, ale podobno w super stanie, nie wiem jakiej firmy -mam nadzieję, że będzie ciekawa.

Na razie na poczatku marca kupuje karuzelę -zdecydowałam się na Tiny Love- wyspę marzeń-dzięki za polecenie:-D

Fajnie, że maluszki zaczynają się interesować zabawkami:tak:

Kupiłam w Tesco tego królika i o dziwo Emilka od razu złapała go w ręce i spała z nim :)
Zaszalałam też i nakupiłam jej różnych ciuszków, nie chce jej już ubierać w pajace tylko w "normalne" ubrania więc kupiłam spodnie, spódnice, sukienkę, dwie bluzki i dres :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry