reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Moja Emilcia też ostatnio zaczęła się interesować zabawkami i pucuje piąstkami motyla i lalkę z Lamaze (duże, wiszące) - zabawki szeleszczą, piszczą i grzechoczą (no i biją po oczach kolorami). Zdaje się, że to dziecku pasuje, bo próbuje z nimi dyskutować ;p

Ostatnia edycja:
reklama
A ja dzisiaj zaszalalam :) Wracając od gina podjechalam do plazy i w C&A kupilam Alankowi kurteczkę, 2 pajace, buciki i przytulankę, taka jak tu u was widzę :)Chcialam kupic kombinezon z takiego misiowatego materiału ale wyobrazcie sobie ze nie bylo w zadnym sklepie :( I dlatego kupilam kurteczkę. A przytulanka bardzo mu sie spodobala i wlasnie z nią śpi:-)

Ja też planuję kupić taka przytulankę, Kacperek uwielbia się w pieluchę wtulać to dostanie zamiast pieluchy przytulanke. Oczywiście jak gdzieś spotkam. Kiedyś jak byłam w ciąży widziała u siebie w PEPCO może będą, w sobotę na zakupach będę szukać.

Dorotar ja kupiłam tego królika w tesco, jest trochę mniejszy, ale Emilka od razu go polubiła i przyciska do siebie albo memła rączkami. A kosztuje 19zł więc nie dużo, są różowe dla dziewczynek i niebieskie dla chłopców. A w dotyku taki milusi, że mam ochotę sama go poprzytulać. :rofl2:

FREYIA no wiem, że są w Tesco, ale najpierw będę szukać w Pepco bo w mieście gdzie mam najbliżej są są dwa Pepco a do Tesco mam 20km prawie więc po samego królika szkoda jechać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry