reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Ostatnia edycja:
reklama
mamaOskarka ja też kupiłam używaną i jest jak nowa tym bardziej że elegancko pierze się w pralce, ja zapłaciłam coś ok 40 zł z przesyłką a nowa 200, też mi koleżanka doradziła sprzedałam swoją po Zu bo była cała różowa a mój M ma awersje do różu dla chłopca:-D więc polecam używane:-D:-D

My mamy matę po Marysi, ale starsza siostra jest "zazdrosna" o matę i rzadko kładę Martę na niej..
DSCF1592.jpgDSCF1598.jpg

My mamy matę po córce kuzynki, ale na razie Misia tylko się na niej denerwuje, bo nie może dosięgnąć zwisających zabawek ;)

P2186644.jpg

Nikuss, ja Ci nie doradzę co do Canpola, bo mam jakiś "Happy Family". Jest ok. Dla mnie ważne, że zajmuje niewiele miejsca, bo nie znoszę zagracać mieszkania ;)

Nikus ja mam aventu,mialam tez TT i super obydwa.. Tylko jak sprawdzilam ile pobiera pradu to wyszlo ze 200zl na dwa miesiace!!!!chodzil cala dobe na minimalnych obrotach.

A co do maty to ja mam no name zielona zaba i Patryk byl zadowolony a Mala jeszcze nie lezala,ale niedlugo wyciagne:)

reklama
Co do maty mój już raz leżał ale go to nie interesuje, bardziej go interesują zabawki przy bujaczku. A matę mam różową jak pisał GOSIA ale mały będzie się na niej bawił nie mam zamiaru kupować nowej skoro ta jest prawie w idealnym stanie, uważam że tak małemu dziecku kolor nie robi różnicy. Tak samo będzie na lato z fotelikiem, mały jak będzie siedział i wyrośnie z nosidełka to, przesadzę go do różowo, szarego Amelki a jej kupię taki do 36kg, bez sensu bym miała kupować drugi w takim samym stopniu wagowym do 18kg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry