reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Gosia faktycznie strój bossski :)
To może i ja wkleję, w czym moja Anielica pójdzie, a raczej zostanie poniesiona :)
IMG_3093.jpgIMG_3094.jpgIMG_3095.jpgIMG_3096.jpgIMG_3098.jpgIMG_3099.jpg
Nie chciało mi się zdjątek obrabiać, więc kolory mogą być troszkę przekłamane. Sukienka, rajstopki i buciki są koloru jasny róż. Reszta jest kremowa. A przy okazji polowania na te rzeczy (oprócz futerka i bucików, które dostałam) wpadłam na kiecunię, której nie mogłam Anieli nie kupić:
IMG_3097.jpg
I jeszcze z ostatnich zakupów -bodziaki, używane ale w idealnym stanie:
2191437657.jpg

No właśnie dziewczynki co do standardowych ubranek, to w sklepie z dewocjonaliami były zestawy, które mi się nie podobały. Zazwyczaj wszystko było z polaru: spodenki, kiecka na to i płaszczyk i do tego poprzyszywane wszystkie rodzaje łozdóbek jakie można znaleźć w pasmanterii. Ale za to były to komplety zarówno białe, kremowe jak i różowe, więc mimo, że wcześniej byłam nastawiona na ecru/krem, to jak znalazłam tą kieckę, to swierdziłam, ze może być (zwłaszcza, że przeceniona z 60 na 25 zł w re kids :-D)

na allegro mi pare fajnych i niedrogich kiecek sprzed nosa ucieklo, ale tylko dlatego, że zanim klikneam kup teraz chcialam sie z ta decyzja przespac :) wstawalam rano a tam kiszka, bo ktos byl szybszy z decyzja :)

Rojku, piękne ciuszki!
Kubin miał pajaca biało-zielonego i już, a na to biały kombinezon z uszami misia. Jednak to była zima i to z trzaskającymi mrozami, gdybyśmy chrzcili małego wiosną to pewnie też bym buszowała po sklepach, no ale siła wyższa.

reklama
Rojku super stroj :)

Ja tezmusze cos poszukac ale wiem napewno ze Fabian nie bedzie mial garniturka. pewnie skonczy sie na eleganckich spdniach, koszuli i kamizelce takiej welnianej. Bedziemy chrzcic pewnie w maju wiecjuz bedzie cieplo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry