reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Dziewczyny śliczne ciuszki.
ROJKU, MŁA róż jest ładny u dziewczynek ale zapewniam, że kiedyś wam się wasze panienki znudzą w różu, mi róż zaczyna się już nudzić u Amelki po 3 latach. Za to teraz ona ma chopla na punkcie koloru różowego.

_MG_0661.jpgMój miał taki strój i do tego jeszcze tego samego koloru ocieplona kurteczka była z kożuszkiem przy szyjce.

reklama
Dziewczynki, wydaje mi się, że okazyjna cena nawet z kosztami przesyłki (rozmiar 74/80, ale kupuję i tak, bo niunia wskoczy w nie na jesień :) ):

Dziewczęce koszulki z długim rękawem, 3 sztuki w Tchibo

Ja zamówiłam już sobie i koleżance :) Siostra mówi, że Tchibo ma fajne jakościowo rzeczy :)
Jeszcze Wam się pochwalę moim ostatnim szaleństwem zakupowym:
3027182.jpg3027217.jpg3027260.jpg3115039.jpg
2209238361.jpg2210888658.jpg2214944934.jpg
Oprócz ubrań, które są na zdjęciach z napisem ubrania_uk, są to rzeczy używane, ale wydaje mi się, że niezniszczone, a dodatkowo są dość dobrych firm, więc mam nadzieję, że nie przyjdzie szajs.
I jeszcze osłony przeciwsłoneczne:
2172989712.jpg

Rojku, super te ciuszki :) bodziak z kotem piękny! :))
co do dobrej jakości, my ostatnio kupiliśmy pajace i bodziaki z Tesco F&F, świetne jakościowo, gruba, porządna bawełna, więc jak najbardziej polecam.

dziewczyny, jakie foteliki z IsoFix'em możecie polecić takie do 18 kg??? Bo nam Kubin wyrasta z Jumper'owskiego i jednak trzeba będzie kupić już jakiś fotelik montowany raczej na stałe w samochodzie i przodem do kierunku jazdy.

Ostatnia edycja:
Dzięki Kota. Właśnie muszę się też kiedyś przejechać, bo wiem, że mają fajne rzeczy i dobre jakościowo, tylko poczekam na bony świąteczne, żeby męża nie załamać wydatkami jakie poczyniłam :D

Kota podpinam sie pod twoje pytanie... Tez potrzebujemy fotelik bo w ten juz Alanek ledwo sie miesci. A tez mamy z Tako. Teraz chcialabym jakis porzadny i najlepiej sprawdzon kupic. Wiec dziewczyny jak mozecie cos polecic to piszcie.

Kota, ja też miałam wiele bodziaków z wielu firm, ale te F&F najlepiej się prały i nosiły. Dlatego jak kupowałam większe pajace też zdecydowałam sie na te z Tesco i jestem bardzo zadowolona, tym bardziej, że oni często robią przeceny o 30-50% i za naprawdę dobrą cenę można kupić ciuszki o zadziwiająco wysokiej jakości :)

Rojku, zaszalałaś! Super zakupy :)

Mła, dokładnie, F&F po praniu się nie rozciągają. No i mają fajny krój, szczególnie z pajacy jestem zadowolona, bo Kuba jest dosyć długi i raczej szczupły, więc większość pajacyków jak była dobra na długość, to na szerokość niestety była za duża i wyglądał, jak w worku, nie podobało mi się to. I dużo firm szyje dziecięce ciuszki tak, że dzieci mają wielkie dekolty i co za tym idzie, gołe klaty :/ F&F wie, jak szyć dziecięce fatałaszki :)

reklama
To prawda. Też mnie drażnią dekolty, albo guziki na karku. Do tego bodziaki F&F mają dość wąskie rękawki, więc nie ma problem, żeby założyć coś na wierzch (nie marszczą się itd.)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry