reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Dzisiaj przyszła mi torba na wózek nie ten kolor co chciałam i pierwsze co byłam załamana bo mi się nie podobała bo czarna a zamawiałam taką 1zielonyflowers.jpgale nic na to nie poradzę no i musi zostać która też pasuję do wózka ale mam bzika na punkcie zielonego i nakręciłam się na tamtą. Teraz wózek z nową torbą i nowym materacykiem wygląda tak wózek.jpg chociaż dużo miejsca w torbie i można więcej rzeczy (zabawek) ze sobą zabrać na spacerek.

reklama
Przegladam ostatnio foteliki samochodowe 9-18kg, bo jeszcze troche i trzeba bedzie taki kupic, tym bardziej ze ja nie lubie czekac z zakupami na ostatnia chwile. Dziewczyny powiedzcie mi bo juz zgłupialam, niektóre sa sprzedawane z bazą, inne bez... Czy do kazdego w tej kategorii wagowej baza ma byc czy są tez montowane bez? I czy z bazą fotelik jest bezpieczniejszy? Patrzyłam tez na punkty bezpieczenstwa i nie znalazlam zadnego fotelika ktory dostalby maksymalną ocenę 5pkt, te najlepsze mają co najwyżej 4 pkt. Czy ja poprostu nie znalazlam a są takie?
Co myslicie o tym foteliku?

Romer Safefix Plus Felix IsoFix Trend Line 2011 (2256969086) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nie wiem ile gwiazdek ma recaro young sport ale jak dla mnie najlepszy i najbezpieczniejszy!! Ten kupie jako nastepny. Mam teraz young profi sport i bazę isofix i uważam ze jest dużo bezpieczniej bo fotelik montowany jest na sztywno a montowanie tylko pasami nie wydaje mi sie być tak bezpieczne!

Kota ogromna prośba, wrzuć link do tej str co kiedyś-z testami fotelikow. Proszę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
butki.jpgsukienka.jpg
Ciocia sprezentowała Kalince pierwszą sukienkę "balową" :) właśnie dostała niespodziewaną przesyłkę z UK :) a butki ręcznie szyte rozm 20, więc Kala sobie poczeka aż je włoży, ale wiem - zleci szybciutko i ani się obejrzę Mała będzie biegać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry