reklama

Robimy zakupy dla maluszka

dagne one maja jakieś testy robione, ale poza jednym filmikiem nie widzialam nic wiecej
Bardzo fajnie wygladaja te pasy - takie krzyzowe stosuja w samochodach rajdowych. Wydaje mi sie, ze ucisk jest mniejszy na podbrzusze i klejnociki, wiec dla chlopcow dobre.
A co do Kiddy to nawet nieglupio wygladaja, jedyne co mnie zastanawia, ale to mozna sprawdzic na zywo z sklepie, czy dziecko jak jest zapite przy dachowaniu nie wyleci :| ale mysle ze to byloby przegiecie, zeby dopuscili do tego konstrukotrzy fotelika o takich ocenach za bezpieczenstwo

reklama
Fajny i stosunkowo cena jak najbardziej ok. Mamy matę, gdzie Bartek średnio chce leżeć- on w ogóle nie chce leżeć;-)więc już sama nie wiem co mu kupować, szybko się nudzi:baffled:

Na naszej macie tez można zmieniać zabawki. Są do tego dodatkowe kółeczka. Wykorzystuje to często, jak się młodej znudzą te same zabawki. Ostatnio nawet zwykły pluszak został powieszony.

W naszej macie też można zmieniać zabawki dokupiłam dodatkowe kółeczka do zawieszania i zamiast 5 zabawek możemy powiesić więcej i jak się znudzą to zmieniać :-)

Niedawno pokazywałam Wam że przysłali mi złą torbę i napisałam im komentarz negatywa i co ... poskutkowało to tak że po kilku dniach do drzwi zapukał kurier z torbą w moim kolorze więc do nich napisałam maila i się okazało że to jest wynagrodzenie ich błędu w ramach przeprosin i mam 2 torbę gratis tylko proszą o unieważnienie komentarza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry