Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Papayka ja mam taki przewijak nakładany na łóżeczko i nie powiem, żeby był on jakoś szczególnie duży, też wydaje mi się, że Emilka zaraz z niego wyrośnie.
ja dzis bede zamawiac Lence cos z tej serii co FREYIA kupila Emilce. Poopłacam rachunki i zobacze ile zostanie, watpie by na caly komplet starczylo, najwyzej zamowile 1 lub 2 a pozniej zamowie brakujace;p I tu pytanie co z tej serii jest najlepsze??
My raczej sie obejdziemy bez zyrafki, bo cena mnie powala;|
Nasz przewijak jest w łazience i używam tylko przy kąpaniu , na podłodze do przebierania, bo boję się, że mały spadnie już niego, bo mało miejsca. A tak na łóżku przewijam.
z grających przytulanek Kuba dostał od naszych znajomych takiego słonika z pozytywką, którego się ciągnie za ogon i gra fajna, przyjemna muzyczka. praktycznie od urodzenia mały słuchał tej muzyczki i teraz w sekundę się przy niej uspokaja.
Venus ja tez kupilam niedawno body w tesco. 5szt za 52 zl chyba zaplacilam na krótki rekaw biale i niebieskie z myszką miki Bardzo fajne są bo nie mają wielkiego dekoltu jak bardzo duzo body.... Czekam az przywiozą jeszcze z dlugim rekawem, wczoraj bylam na zakupach to nie mieli, Jak beda to kupię. Powala mnie tylko rozmiar jaki nosi moje dziecko-9-12 mies
A ten krem J&J co wczoraj kupilam-wysmarowalam nim Alanka po kąpieli a jak mu zmienialam pieluche o godz 7 rano to pieknie jeszcze nim pachnial
Sosnowiczanka rozmiary są niezłe Mój nosi 6-9m-cy Też miałam wybrać te co Ty ale cena mnie przekonała do tych drugich gdzie kupiłaś ten krem bo na allegro nie ma i jaka cena?
Potrzebuję jakieś bluzki na długi rękaw, t-shirty na długi Byłam wczoraj w reserved ale nic ciekawego nie mieliGdzie kupujecie?