Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja niedawno zamowilam taka parasolkę w kolorze turkusowym(wozek mam zielony ) ale stwierdzilam ze fajnie będzie grało a już ten zielony mi bokiem wychodzi.
a co do żyrafki
Mła.... może nasza już trochę sfatygowana... Kamil ją lubi do tej pory ale proszę tak i małej się uwidziała
My mamy z tej serii kojące mleczko. Rzeczywiście super pachnie Najlepsze jest to, że miałam kiedyś dla siebie balsam z J&J o takim zapachu, ale już go nie produkują, a tu taka niespodzianka
My tez mamy z tej serii zel do mycia ciala, teraz kupilam ten krem i jeszcze oliwkę kupię, ale ten zapach... Cos pięknego Wydaje mi sie ze Alan bedzie sie musial podzielic kosmetykami z mamusią:-)
My też używamy z J&J kosmetyków ostatnio spasował nam żel do kąpieli bedtime śliczny zapach więc planuję dokupić oliwkę.
A co do żyrafki Sophie u nas to był jak najbardziej trafiony zakup :-)
Dzisiaj na zakupach tatuś postanowił kupić Maciulkowi organki z innymi instrumentami i obaj się bawili niunio naciskał przyciski i się cieszył że gra :-)
a tu widzimisię mamusi
Wczoraj kupiłam w tesco body-5szt za 39zł. Wydaje mi się, że jakościowo dosyć dobre, a cena rewelacyjna.Kolor biały z żółtym(2 z napisami,1 ze zwierzątkiem i 2 w paski). W każdym razie polecam.
Co do żyrafki to też kupuję mimo że cena mnie powala...Własnie będę zamawiac na allegro
Papayka, Kuba też już nam wyrósł z przewijaka i w większości przewijam i przebieram go już na łóżku, chyba nie opłaca się kupować kolejnego przewijaka na 2-3miesiące.
Venus, ja też kupuję ciuszki w Tesco, jakościowo i fasonowo są super!