reklama

Robimy zakupy dla maluszka

a mnie zaskoczył mój brat a właściwie jego dziewczyna, bo chciała zrobić Aleksemu prezent i kupiła mu żyrafkę Sophie :-)
nie wspominałam jej nic o niej ale ona gdzies zobaczyła zdjęcie jakiegoś dziecka "naszej celebrytki", poszukała i kupiła :-)
dziś już nie zdążyłam odebrać bo na basenie byliśmy ale jutro już na pewno.. ciekawe tylko czy się spodoba Młodemu??

reklama
Mła zdam relację na pewno
maxwell
ładny ten komplecik. ja byłam oglądać kompleciki chlopięce i padłam: garniturek 199zł, komplet spodenki, koszulka, kamizelka i beret 163 zł:szok::szok::szok: na 1 wyjście?? chyba skompletuje coś sama bo i koszulę i kamizelkę mamy więc tylko jakieś spodenki eleganckie dokupię.
2701... też myślałam o parasolce bo wczoraj na spacerze była awantura na słońcu ale nie wiem czy się zdecyduje. no i mój M twierdzi że to babskie... :-D

Maxwell jeszcze nie, byłam póki co w sklepie typu Vertitax! poszukam na allegro.
gdyby jeszcze te kompleciki były ładne to bym się skusiła i może kiedyś wykorzystała np spodenki czy kamizelkę, ale one są brzydkie... wstrętny biały/beżowy sztruks i do tego uszyte tak fatalnie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry