reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Czoperka ja kąpałam w wiaderku. Tak do 7 miesiąca. Dziecko jest na tyle małe że spokojnie można go umyć we wszystkich miejscach ale często na przewijaku gotowaną wodą dodatkowo przemywałam na początku. Gorzej jest z wkładaniem jak jest maleńkie, zawsze miałam stracha aby się nie wyślizgnęło bo trzeba rękę przełożyć póki główki nie trzyma. Jak już jest w środku wystarczy podpierać brodę i dziecko sobie pływa:)

reklama
Przyszedł dziś ze smyka z 69,99 na 30 :-D rozmiar 56 :-D

Załączniki

• 1431697945303.jpg
    1431697945303.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 129
Myszkajoasia ale świetny ten komplecik :)
Do mnie przyszły wylicytowane ciuszki z Allegro,rozmiar 68 :) mniejszych rozmiarów juz nie kupuje,nie ma mowy :p
ImageUploadedByForum BabyBoom1431706008.963214.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431706008.963214.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431706008.963214.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 125
Ja 56 kupiłam jedne body i pajaca, a resztę wszystko większe. Pamiętam jak pierwszy syn się urodził i na wyjście ze szpitala mial przgotowane body i śpiochy na 62, a urodził się 58cm długi i w te spiochy ledwo go wcisneliśmy :-D

A ja mam znów pytanie :) Czy adaptery do nosidełka maxi cosi są kompatybilne z różnymi wózkami? Bo będę pożyczać nosidełko od koleżanki, ale ona ma wózek Quinny, a ja Jedo i się zastanawiam czy muszę dokupić adaptery czy te jej będą pasować. Ktoś się orientuje? :)

czoperka szukaj w necie jakie pasuja do Twojego wózka, bo my musielismy specjalne dokupic no nie wszystkie pasowaly.

To zależy od wózka chyba my mamy jedo i fotelik maxi i adapter wygląda tak

Załączniki

• 1431722805356.jpg
    1431722805356.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Ja mam zupełnie inny adapter do swojego wózka,wiec tak jak dziewczyny piszą,musisz sprawdzić jaki adapter będzie u Ciebie pasował :)

Do góry