• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ROCZEK-nasze pierwsze ważne święto :-)

reklama
No i my... :-)

Załączniki

• MAR1.jpg
    MAR1.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 250
  • MAR2.jpg
    MAR2.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 232
  • MAR3.jpg
    MAR3.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 242
  • MAR4.jpg
    MAR4.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 240
  • MAR6.jpg
    MAR6.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 248
  • MAR5.jpg
    MAR5.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 263
  • MAR7.jpg
    MAR7.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 290
no i jeszcze 3 :-)

Załączniki

• Martynka-ROCZEK 015.jpg
    Martynka-ROCZEK 015.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 221
  • Martynka-ROCZEK 021.jpg
    Martynka-ROCZEK 021.jpg
    52 KB · Wyświetleń: 207
  • Martynka-ROCZEK 077.jpg
    Martynka-ROCZEK 077.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 200
Ślicznie Martynka wyglada jak mała ksieżniczka a wateczek wydaje mi sie ze juz jest wczoraj i dziś zdjecia wspominkowe ;-) w sumie nie wiadomo gdzie wklejac a to jak kto woli :-p

Ostatnia edycja:
Przepraszam, jesli popełniłam gafe :-(
Zdjęcia z roczku są na topie teraz bo kazda z nas bedzie pewnie robila zdjecia w tym dniu wiec to napewno nie zdjecia wspominkowe.... ale jak najbardziej aktualne :-)

No ja nie wiem,jak chcecie.Watek wspominkowy mi sie wydaje ze fajny jest bo w kazdym poscie sa zdjecia z roznych etapow zycia naszych dzieci i odrazu widac roznice jak nam malenstwa rosna i celem bylo tez na roczek wklejenie trzeciej fotki.I nie trzeba tam bedzie przeszukiwac watku calego zeby obejrzec zdjecia bo tam nie wpisujemy komentarzy i wlasnie dlatego wedlug mnie fajny tamten wateczek jest.

reklama
No ja nie wiem,jak chcecie.Watek wspominkowy mi sie wydaje ze fajny jest bo w kazdym poscie sa zdjecia z roznych etapow zycia naszych dzieci i odrazu widac roznice jak nam malenstwa rosna i celem bylo tez na roczek wklejenie trzeciej fotki.I nie trzeba tam bedzie przeszukiwac watku calego zeby obejrzec zdjecia bo tam nie wpisujemy komentarzy i wlasnie dlatego wedlug mnie fajny tamten wateczek jest.
No ja sie zgadzam:tak::tak::tak:mi bez roznicy ale w jednym wszystko latwo sie oglada poznej kazdemu dzieciaczkowi roczek minie i gdzie wtedy zdjatka:sorry:
Aniusia tylko sie nie obraz bo dla mnie wszystko jedno:tak:;-)
Martynka wygladala jak ksiezniczka:tak::-):-):-):-):-)slicznie,wrecz cudownie:tak:a ja w sumie mam etap ze do 12 mies male a po 12 za duze ubranka:baffled:w co ja ubiore mojego ksiecia:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry