reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry! :-)

Witam się z uśmiechem. :tak: Czekam aż miły pan z myjni odstawi moje służbowe :cool2: autko i muszę do agencji pracy jechać.

MARY heh prezencik był... a jakże :rolleyes2:

PAULA serdeczne współczucia. Pocieszające jest to, że minie. Tylko KIEDY??

SOL przyjemności na zakupach

ASIONEK pewnie wyspana walczy z wielgachną koopą ;-)
MAMA cierpliwości w urzędzie- te panie są specjalnie szkolone z upierdliwości ;-)

MONIA cieszy mnie Wasza przespana nocka

LILU korzystaj z chwili snu :tak: jeśli takowa się przydarzy. Oj, biedny Maciuś..

A gdzie POCZEK?

ZIZI pokarzesz się dzisiaj??

WIOLU, RURECZKO buzi w brzusi. :*

...ooooooooo już oddał kluczyki. Swoją drogą po co w taką szaro burą pogodę myć auto???

zmykam. Przyjemnego dnia życzę- nie wiem czy dam radę dzisiaj popisać

papapa :-)

Rureczko, Paulinko, Libby dziękuję :-) Jakoś trzeba się rozkręcić - bo drzemki do ja już dziś nie doświadczę...no ale jutro weekend :-)

Ufff przebrnęłam...paluszki Was nie bolą od stukania w klawiaturkę?:-D
Do wyjścia z łóżka zmobilizowało mnie dziecię, które wrzeszczało, że chce jeść. Dałam śniadanie i pomyślałam, że wezmę kawkę i pójdę wypić do koleżanek na BB, tak na rozbudzenie się a tu koooopa...kocia afkors, skutecznie mnie obudziła:baffled:.

Gdzieś się zgubił mój kocurowy nastrój :unsure:.... może kiedyś się odnajdzie - jak się wreszcie wykąpię, umyję włosy, prześpię DWIE godziny pod rząd i skończę te cholerne porządki... :dry:

Ciekawe ile wyjdzie za smsy z i do Kenii .... G. mi tu pisze, że tęskni okrutnie, a ja się w sumie cieszę, że go nie ma i mnie nie ogląda TAKIEJ :-p Jeszcze parę dni i może dojdę do jakiegoś ładu i składu z domem i sobą :sorry2:

Paulinka dzięki za te rozmiary wczoraj - faktycznie dla naszych chłopaków to musi być przedział 4-5 - bo to na 110 tak mniej więcej...

Budzi się panna...na razie mruczy przez sen...

Jednak śpi...

Kocurku
a czyjaś pomoc przy Oleńce nie wchodzi w grę? Któraś z mam na sobotę?

Ee LILI kochana.. niee.... jedna mama w Głogowie, a i tak dużo się nie zajmie, bo ma problem z ręką, a druga mama dzisiaj przyjeżdża co prawda, ale skończy się na gadce szmatce, a nie na konkretnej robocie - my tak już mamy hehe :-p

Zresztą.. jak moja mama bierze się za komentowanie i radzenie w kwestii na przykład Kamila yyyy to ja wolę już sama wszystko - mimo marudzenia ja tak lubię - SAMA SOBIE RADZIĆ :-p

Mała chyba dostanie nurofen, nie śpi jakoś od 4... i jest taka aktywna, że już nie wie sama co ze sobą zrobić - sapie, siłuje się i wydziwia na wszystkie strony, a łapki w buzi i czochra się po uszkach i "a buuu" :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Kochane:-)
Pozdrowienia ślę z krainy słonecznej dzisiaj:happy2::happy2:

@ mi się spóźnia, nie wiem czy się cieszyć:confused: testu nie będę robiła, poczekam jeszcze kilka dni:baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry