reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oo i cisza........idę obrać ziemniaki... a co mi tam, nakarmię męża bo jutro zaczyna dzień jako student:) Będę 2 dni słomiana wdowa:)

Doczytałam, doczytalam la la la lal ala choć raz:))

Już w domciu:) dzieć się pięknie bawi na dywanie a ja przymierzam się do pracy ciągu dalszego...

CAROL dojrzałam Ninkę:) Cudo poprostu!!!!!!! Przesłodka jest!!!!

WIOLA wyglądasz ślicznie:)) Brzusio piękniasty!!

KOTEK a próbowałaś kuleczek homeopatycznych uspokajających?? u nas się sprawdziła chamomilla w najgorszym okresie wrzaskowym....

małe się dobiera do szafki zaraz wracam

http://w388.wrzuta.pl/audio/aw7lXAEAFOV/hanna_banaszak_-_pogoda_ducha

Ostatnia edycja:
Kocie ale ja używałam homeo na Nince i właśnie takich na uspokojenie, pięknie działały.

Mamy 2, 3,4,5 latków, powiedzcie mi proszę co sądzicie na temat warsztatów kucharskich dla maluchów?

No ja wiem CAROLA .... tym dziwniejsze dla mnie... :dry: Bo tam NIE MA CO działać, wchodzić w jakiekolwiek reakcje chemiczne :confused: te kilka atomów substancji czynnej... :dry::confused::dry::confused::dry:

reklama
WIOLU śliczny brzuszek, bardzo zgrabny. Nie mam na nosie okularów, ale wierzę dziewczynom, że nawet bez makijażu i z tłustymi włosami wyglądasz ładnie. Sukienka dobrze się prezentuje :tak:

RURECZKO dziękuję za info od POCZKA :-)

JOS mąż zapomniał czy nie zapomniał? ;-)

Tyle miałam do pisania i zapomniałam... :sorry2::-( .....trzeba posynusiowy bałagan ogarnąć :blink:
do wieczorka :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry