reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carola bombowe filmiki! Więcej! Więcej! :-p

Boogie
co do przecierania szlaków - zamontowałam dziś na wózku parasolkę przeciwsłoneczną - nie zauważyłam tego gadżetu na razie na ŻADNYM wózku :-p A jakieś dwa tygodnie temu wyskoczyłam w jeansowej kurteczce - byłam grubo ubrana pod kurtką i naprawdę było mi ciepło - ale ludzie i tak dziwnie patrzyli. A co tam :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Kupiłam kolejne 2 rozjaśniacze, cholerka, muszę to zrobić...zapomniałam, że jutro lanssssssss, Nina idzie na urodziny kuzynki, będzie pół familii....

KTO JESZCZE PACZY Z NAMI ??? :cool2:

Już nikt nie PACZY ?? :szok:
PACZ OLA - wszyscy wymiękli, tylko Ty zostałaś na polu walki :-p
Może by Cię do Księgi Rekordów zgłosić... 30 minut drzemki na 16 godzin fju fju... :sorry2:
No nic.. to my sobie idziemy gdzie indziej popaczeć :blink:

Ostatnia edycja:
I ja paczam:)
Lepiej żebym w lustro nie paczała:)
4 tubki rozjaśniacza dały radę:))))
Mam biało-żółte włosy z domieszką pomarańczu:))))))
EXTRA, głowa piecze jak diabli, farba jutro:)

A czy teraz jeszcze ktoś PACZY.... bo my cały czas paczymy... płaczemy... i paczymy dalej ............... :unsure:

Moja mama mi wreszcie chyba uwierzyła, że mam wyjątkowe dziecię....

Hej hej. Dzisiaj zrobiłam masę zakupów ale nie zamówiłam tego co chciałam bo mi kasy brakło :dry: Za to pochwalę się - znalazłam sobie pracę w domu i wreszcie będę miała ciut kasy dla siebie. Może nie rewelacja i nie wspomogę domowego budżetu ale ciut go odciążę :tak:

A i pochwalę się jeszcze - obcięłam włosy Karoli - ma teraz super lekką fryzurkę która sama jej się ładnie układa :tak: i obcięłam Emilce grzywkę bo jej do oczków właziła :-p

reklama
cześć Kobietki :*
wpadlam też sie pozalić... a u nas koszmarne noce... Maja ma już 12 zebów, ale chyba dalej jej cos tam wychodzi bo w nocy popłakuje i tarza sie po łóżku... miałam nadzieje, ze jak 4 wyjda to troche odpoczne, wyspie sie a tu dalej lipa... czasem to mi sie ryczeć chce... po za tym wszystko dobrze... jutro mam test teoretyczny na prawko we wtorek jedziemy z mężem i dzieciakami na 3 dni na taki wypad co bym choć troche odpocząc mogła, środowisko zmienić... No i we wtorek mam urodziny wiec mąz już prezent kupił i dał wiec mam nową blyskotke, tym razem bransoleka :)

pozdrawiam Was gorąco no i bede zagladać w miare możliwości, zreszta kazdego dnia zagladam, choć nie pisze zbyt wiele...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry