• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku - mnie to zaprosili....nawet dwa razy! Ale nie żeby z jakimś wielkim
entuzjazmem....ludzie nie lubią słuchać prawdy o sobie, a mój język dość rozwiązły jest :sorry2:
Na szczęście miałam DWIE koleżanki :-):-):-)))))))

Liluś! Witaj Kochana :-D

reklama
MADE a wiesz co jest najlepsze..? Teraz jak wszystkie moje burze życiowe minęły, jak jest facet i dom :rolleyes2::-( to nagle koleżanki i koledzy z liceum zaczęli się kontaktować........ osobliwa rzecz...... :sorry2:

Kocie żeby jeszcze on z przyjemności to oglądał:-D ja z nim ogladam jego strzelanki i inne sajensfikszony to on czasem ze mną musi, a wczoraj wytrzymał całe... 40 min:-D

Kocurku - skąd ja to znam...:eek:
Dlatego mam mało koleżanek, kiedyś myślałam, że to poniekąd moja wina,
że zbyt wymagająca może jestem, ale to nie tak.....
I dobrze mi z tym....;-)

Nocka u mnie w miarę - z małą przerwą między 2 a 4 - ale zaparłam się, że nie wstaję - kombinowałam na leżąco i w końcu mała zasnęła na brzuszku jak ją po pupce klepałam - takie klepanie bujało całe łóżeczko delikatnie i może dlatego było skuteczne :-) A teraz sprzątamy. Na wieczór już mam zapowiedziane TOTAMTO - znowu książki nie poczytam :-p

RURECZKA pożycz swego do oglądania sajensfikszonów :eek: WoW.... mój jakoś nie przepada.. dobrze, że choć syn się we mnie wdał :-p

WIOLU & LILU nocka dużo lepsza, niż ostatnio - 4 pobudki i spała mi do 6.30 :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry