• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Noi popisane....
Mąż wrócił z zakupów i psiuch obudził małą (30 min na rękach usypiałam!) więc nici ze spokojnego siedzienia.... dosprzątam i na zakupy idę... może po południu się uda i chociaż drugą kawkę z wami wypiję...

MADE a gdzie są takie psie przedszkola??? u nas nie ma:((((((( mojej też by się przydało bo też niewychowane bydle i rządzi nami jak chce....

KOTEK a podobno labradory to takie spokojne psinki.... wg moich znajomych którzy mają... widać jakiś spokojny egzemplarz im się trafił...

Dzień dobry!

Witam się nieprzytomna, z kawką...

Mia nam zorganizowała rozrywkę! :-D O 4.30 zawołała nas, bo pielucha była pełna, my wchodzimy do pokoju, a ona... leży w poprzek łóżeczka z nóżkami między szczebelkami! :-D Potem przed 8 słyszę, że gada i nawołuje, więc idę do niej, a ona znów w poprzek z tetrówką na buźce! :-D Moja mała... :happy2::happy2: Budzi się i nie płacze, ale gada do rączek, a jak to trwa dość długo, to nas "woła"! :-)
Właśnie zasnęła, wiec i ja lece się położyć. Wlecę potem.
Miłej soboty!

MADE tylko kto go będzie woził, jak G nie ma tyle dni w tygodniu - chyba, że w weekendy...... :dry: I czy nie jest za stary - jemu już prawie 6 latek stuknie ;-) Sama tego psa wybrałam w necie, to mam :-p Tak go kocham, jak nie cierpię! :-D

MONIA labradory spokojne?????? :szok: To diabły wcielone - wieczne rozrabianie i zabawa!! No chyba, że Goldeny - one są inne :-)

monia - musisz sobie zadzwonić do lokalnego oddziału związku kynologicznego ;)
Oni już Ci wszystko powiedzą. Niestety nie wszystko się da znaleźć w internecie ;-)

Kocurek - pies jest Twoim kolejnym "mięśniem", jednorazowe uczestnictwo
w szkoleniu nie rozwiązuje problemu na całe jego pieskie życie :-)))
A z tego co wiem, to szkolenia odbywają się w weekendy, i to nie w każde...
Treserzy twierdzą, że nigdy nie jest za póżno, choć zgadzają się, że najlepszym
okresem jest okres 6-12 miesięcy :)))

Mary - witaj Kochana :-)))) Kawa dla Ciebie :))

Ostatnia edycja:
Ja jestem zakochana w labradorach i goldenach :-)))) z racji właśnie ich ciepłych
charakterów :-D Na pewno sobie kupimy tego czy tego, ale niech trochę babole podrosną....
I obowiązkowo Kuota :-p Czarnego!!! :-):-):-))))

Hahaha MADE :-D:-D:-D Ale nie bierz najaktywniejszego rozbójnika szczeniaka, tylko gapowatego, kochanego ciaptaczka BARDZO CIĘ PROSZĘ bo nie chcę, żebyś zmieniła zdanie o labradorach :-p:-p:-p
Kuota CZARNEGO ???? Ale nie masz za dużo jasnych tkanin w domu???? Najlepiej sprawdzają się kuoty szare :-) a jeśli labrador to czekoladowy :tak: bo sierść biała jest WSZĘDZIE WIDOCZNA :eek: A już czarne ubrania odpadają i ciemne podłogi :dry:

Dodam, że przez naszego labradora mama G ma niesprawną rękę, a mój tata złamane żebro, a ja zjedzone 8 par butów i straty psychiczne :-p:dry::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - wybierać będzie mój Szanowny....bo on pojęcie o tym ma spore ;)
Wie na co zwracać uwagę u takiego szczeniaka...najlepszym testem jest zamknięcie szczeniaków
w pustym pomieszczeniu, do którego wrzucasz pusty karton, i obserwujesz......Twój pewnie jako
pierwszy się rzucił na karton hehe :-D))) a my potrzebujemy takiego, który ostrożnie podejdzie
i w miarę upewnienia się, że jest OK zacznie zabawę :-):-):-)))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry