• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hahahaha ... kochane ta gra spełnia wszystkie moje romantyczne potrzeby SF - jest wspaniała! A jaka mądra historia... :sorry: Trzy książki leżą do przeczytania u Kamila na stoliku nocnym, potem przejdą na mój stolik.... yyy kiedyś znaczy się :-p

RURKA biorę!!!!!!!!

PAULA ona nie widzi... tylko słyszy muzykę i się ZAPACZYŁA W SIEBIE........

No i znów bym zapomniała - HELENA jest bossska, pazury drapieżne :-D

Ostatnia edycja:
PAULA ja lubię ciszę w domu... :sorry2: jeśli TV to też niegłośno, Kamilowi nie pozwalałam nigdy robić hałasu :sorry2: Najgłośniejszy u nas jest tata Oli - jak sobie tak C. Hill albo AC/DC albo (nie daj bóg, bo nie cierpię) Kazika puści... :baffled: On nawet jak szklankę odkłada, to walnie o stół tak, że mało się ta szklanka nie rozwali :-p Zamaszysty jest hehe.. a szkód ile tym narobił sobie i innym :shocked2::-D:-D

RURKA to jak Kamil przeczyta to pożyczam :tak: Ale jeśli nie będziesz mieć pomysłu na prezent, to w Empiku są ;-)

Ostatnia edycja:
MADE nie słucham... już od dawna nic :).. tylko w samochodzie lubię sobie coś puścić, jak sama jadę :)))))))))) Jazda i muzyka mnie nakręcają energetycznie ;)) A tak kiedyś... to hmm... ja kocham wszystko, co czarne - zdarzyło się nam nawet na Tricky'ego do klubu pójść haha..! Lenny... Armstrong... L. Hill.... W.Jean... ooojj nawet nie pamiętam - trzeba mózg odkurzyć ;))) Aa instrumentalną - Mike Oldfield, DJ Shadow (mroczny hip hop :-p)... ale też Coldplay'a i Killersów z lekkich rzeczy ::: Freddiego baaardzo długo i dużo, Beatelsów, właściwie za młodu przesłuchałam wszystko, co tylko się dało - a przede wszystkim M.J. :-D
Byłam nawet z Kamilem na koncercie Madonny parę lat temu - kto by pomyślał :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry