• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:cool2: jestem i ja!!!!

Remi śpi w sweterku i rajstopkach :eek: zasnął mi tak dwie godziny temu i teraz strach go ruszyć :sorry: oj mój Robaczek... miękkie serduszko mamy :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
:sorry2: jak się przeniesie z wózka do mamy, to eksmitujemy :tak: a teraz korzystam z wolności mego łóżka :-p

Ola ciocia tak ładnie prosi... :sorry2: Idź spaciu Słoneczko mamy :tak: bo już późna pora :-p

SPOKOJNEJ NOCY... :* dla każdego Maluszka :D

Ostatnia edycja:
Śpi..... :)

Dzisiaj była bardzo pogodna, nawet teraz :)) Tylko co to za pora?? W domku cichutko od 18, światła przytłumione, zwierzaki pozamykane, a Ola spać nie chciała....

Chciało by się teraz zaszaleć na wolności, ale rozsądniej będzie mrużyć oko ;)))

Dobranoc :*

O! Mam! :eek::-D)))
Czytałam w porannej prasie, że niejaka mała Dama, imieniem Ola,
miała paczenie nocne :-))) Tylko redaktor nie był na tyle uprzejmy, by opisać
stan ciała i umysłu owej małej Celebrytki :-p:-):-):-)))
Ja, jako czytelnik, z pewną taką nieśmiałością, stwierdzam i cierpię
przy tym na niedobór informacji :eek:
Paczę i czekam.......:))))))

Olivka!!! Zafarbowałaś się już?

Kobietki!!! Mogłybyście już wstać....:eek:

Ostatnia edycja:
MADE tu nie ma co się rozpisywać - większości z tej imprezy zresztą nie pamiętam :-p

Ja tylko tak chciałam nadmienić, zaznaczyć, że przez to nocne celebrowanie paczenia i przespane - sumując - 4 godziny nie jestem w najlepszej kondycji umysłowej i mogę dziś pisać od rzeczy - znaczy się bardziej, niż zwykle :-p

reklama
Kocurku - no już przestań.....Ty i słaba kondycja umysłowa?
To się wyklucza! :cool2::-)
U nas w nocy cztery pobudki, ale...bez paczenia :-D na taki układ jeszcze się godzę :)))
Poza tym Maniek wczoraj dorwał ołówek i oddać nie chciał :szok: zarysował całą kartkę,
a mała wcale była :eek: i to jego rysowanie jest dość specyficzne, otóż. Maniek zaczyna
pociągniecie kreski od obranego wcześniej punktu :-D))) i konsekwentnie do niego wraca,
ponownie kreski ciągnąc :))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry