• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No to chwal się :cool2: wyrzuty sumienia nie zając hehe... A życie trza se uprzyjemniać :-p

O MOJA TY KOCHANA !!!!!! M.J. sprzed epoki Thrillera to jest po prostu odlot dla mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeju jeju jeju......... aż mi się coś w sercu wzruszyło.... boshe boshe boshe.... zaraz sobie puszczę Human Nature, żeby mnie roztopiło emocjonalnie... i po kuocie zostanie tylko mokra plama na podłodze :-p

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D Kotku na całe szczęście wydałam całe 20,66 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tzn na siebie :-p a jeszcze jakieś 15 na Remika :sorry2:

bosh... otworzyli wczoraj taki outlet z ciuchami z UK, ale nowymi, w większości z metkami :tak: no i szaleństwo... dwie sukienki( jedna z metką na kwotę 95 funtów:szok:), dwie bluzk( z Gapa)i i takie coś a'la narzutka(River Island) :cool2: niestety z powodów słabego internetu nie mogę zdjęć wkleić :dry:

już uroczyście obiecuję NIC nie kupić, bo do następnej MBP nie będzie grosika :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

I to wszystko za taką kwotę ?? :szok: REWELACJA :eek: Nic się nie łam Boogie.... :sorry2::-) :*

Mała jest na etapie sprawdzania stanu mojego uzębienia :-D ... próbuje też wyrwać mi język :baffled::-D

Ostatnia edycja:
:sorry2: no za taką, ale wiesz jak się ma taki malutki budżet :eek::dry: to i tak mocno naruszam kieszeń :-( więc mam lekkie wyrzuty sumienia, no cóż... damy radę :sorry2: mam taką nadzieję ;-)

ale jak się Wam wylansuję, to będziecie PACZEĆ i PACZEĆ i tak dalej :cool2::-D:-D:-D:-D

Kocie musisz to nagrać i pokazać nam!!!
:-D

Ostatnia edycja:
Koniec z wyrzutami - coś się zawsze zaradzi... ;-) A w kwestii PACZENIA... kiedy będzie nam dane? Co z netem? Czy na razie nie podpisujecie nowej umowy?

Ojej tylko nie to!!!! Plomby na białe na razie wymieniłam w dolnej paszczęce :szok:
W górnej nadal straszą amalgamaty :-D:-D

Ostatnia edycja:
No w poniedziałek chcę zadzwonić do przedstawiciela z Vectry i jak najszybciej załatwić kwestię internetu, moja mama oczywiście jest przeciwna :dry::dry::dry::wściekła/y: aaaalee już nie przejmuję się tym za bardzo, ja potrzebuję kontaktu ze światem i tyle :tak:

Jestem, po urodzinach:)
Co do koloru macie rację, ciemna farba powinna pomóc, nawet na stan włosów:))))

reklama
Przyszłyśmy z Olą teraz tutaj popaczyć :-p

CAROLA te Twoje włosy... ile one już przeszły - nie masz litości normalnie! :-D Jak się miewa ekskluzywny włochacz?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry