• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no właśnie Made ja z tych ostrożnych do farbowania-nie szaleję z kolorami jak Karola-dobrze się czuję w tym moim brązie;)) ale chociaż siwków nie widać (tak, tak Kocur jestem na tyle duża by je mieć;PPPP)

reklama
Made tego do Hello Kitty, co go Paulina dostała :-D

U mnie w sklepie sa lizaki z HK i dzisiaj jakaś 4 letnia dziewczynka zrobiła mamusi awanturę, że jej nie kupiła:szok: robią dzieciom wodę z mózgów :/ co będzie następne??

Kocie ucałować, ukochać, pogłaskać landryneczkę!!

Paula - blond? Ale to jakiś bardzo, bardzo ciemny chyba......Stawiałam, ze to jakaś
czekolada lub średni brąz...hmm......

Kocurek - Oleńka piękna, dobrze, że nie widzę HK, bo pewnie posta by nie było :-D)))

reklama
paula - super laska z Ciebie ;-)

made - uśmiech bezcenny ale pustka na koncie brzuszka nie napełni :-p

A ja wolę czerń :-p
A przed chwilą Karola dostała tak po dupie że aż mnie ręka boli psychicznie. Emilka do mnie szła sobie a Karola woła do niej "idź no idź" i jak ją nie popchnie na biurko - dobrze że refleks jeszcze mam to łbem nie przywaliła. Po czym siadła i się śmieje - jak mnie strzeliło tak na gołą dupę dostała i ma szlaban w łóżku swoim do wieczora :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kuźwa co jej odbiło :no::no::no::no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry