• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE co porabiacie...? :)))))))))

WIOLA mi mignęła, czy mam urojenia..... :huh:

SOL &&&&&&&&&&&&& !!!

POCZEK no ale ten wątek po to tu jest, żeby smęcić - każdy ma swoje pięć minut, choć niektórzy więcej :-p

RURECZKA pokaż wściekłego, różowego pazura :-D

Ostatnia edycja:
reklama
made - dzisiaj albo jutro - czekam sama w napięciu :sorry2: a najlepsze że mój mąż jeszcze o niczym nie wie bo nie mogłam się do niego dodzwonić - od rana ma zabiegi.

I się pochwalę - byłam dzisiaj w Castoramie po te durne anody do termy i przeszłyśmy przez kącik z dekoracjami - zaraz wam wkleję fotki bo mam wszystko w formacie raw i nie da się ich bez programu otworzyć. A ten zaraz zainstaluję. potem poszłyśmy jeszcze w kilka miejsc i wylądowałyśmy w MediaMarkt. I zamiast kupić filtr Hepa do odkurzacza to kupiłam Karoli 3 gry - dwie edukacyjne z Kubusiem Puchatkiem i jedną z Barbii :-p no nie mogłam się powstrzymać - mąż mnie zatłucze jak się dowie :-p ale kij - Karola naprawdę dobrze obsługuje komputer więc czemu nie miałaby się uczyć na nim ???

Sol - to daj znać jak się odezwie :))) Dekoracyjne rzeczy to ja uwielbiam....
już mnie ciekawość zjada od środka :-p Zakupami to bym się nie martwiła, w końcu
dla dzieci to kupiłaś ;) A jak sama niedawno wspomniałaś, że ich uśmiech i radość
na twarzach - BEZCENNE :-)

reklama
Paula - jakbyś nie napisała, to w życiu bym nie pomyślała, że włosy farbowałaś....
pięknie się lśnią, lubię taki kolor :)) A Majeczka to cały tatuś :-p
Paczy jak sówka :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry