• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rureczka - mój Szanowny też ma taki spust :szok: obiad zjadł i dopchał dwoma wielkimi
bułami :szok: a później się dziwi, że brzuch rośnie :eek:

Sol - usiądź kobieto, odpocznij....niedziela jest!

Chcicałam naleśniki zrobić a gniazdko nie działa...elektryk przylezie jutro:wściekła/y:.
Namoczyłam chleb w jajki z mlekiem, usmażyłam i polewa truskawkowa na to:) Pycha....

Zizi cieszę się bardzo...wiadomo, kiedyś w końcu się udaje...
Idę się podołować...

Kocurek - no wcina jak szalony....i tak PACZY i PACZY czy dużo aby zostało :-))))
Kochana! Zdjęcie przepiękne.....Oleńka cudowności i ta słodka mordka Bilona :rolleyes2:

Olivka! A my co??? Niegodne Twojego dołowania, że sobie idziesz?
WRACAJ!!!

Ostatnia edycja:
ZIZI radość przeogromna !!!!!!! :-):-):-):-):-) To teraz będziesz z nami codziennie, co??

Postaram się być:-)
nie wiem kiedy szefowi powiedzieć:confused: dopiero po pierwszym badaniu??

Chcicałam naleśniki zrobić a gniazdko nie działa...elektryk przylezie jutro:wściekła/y:.
Namoczyłam chleb w jajki z mlekiem, usmażyłam i polewa truskawkowa na to:) Pycha....

Zizi cieszę się bardzo...wiadomo, kiedyś w końcu się udaje...
Idę się podołować...

Carola, wiem co czujesz......

reklama
Bilon taki drobny na zdjęciach wychodzi, a to kawał bydlęcia jest :-D - szkoda, że jego uszu nie ujęłam w kadr :sorry2:

CAROLA takie danie wykwintne często gości u nas na stole :-p pomysł przywiozłam ze stanów wieki temu i po dziś dzień mówimy na nie - tosty francuskie :tak:

MADE hahaha..! to teraz będzie wesoły etap :-D Ty go niedawno przechodziłaś, a ja sobie będę odświeżać wspomnienia :-p Igorek musi być naprawdę niezwykły :sorry2: on zakrawa na geniusza... EINSTEIN miał podobnie :tak:

Heh... no tak CAROLA - u Was też "tosty francuskie" :-p Ale 18 lat temu nikt w Polsce o n ich nie słyszał :-p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry