Czarny Kocur
Made by Made :*
MADE continuum pierwszorzędne!! 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No... i z siebie:-) Zobacz załącznik 445659
))))))

A Kamilowi stuknęło dziś 17 

Poza tym zjedliśmy właśnie obiad i będę znowu próbować z małą coś niecoś poskładać... nie udało mi się jeszcze rzeczy dla Caroli dziewczyn zapakować

Asionku - to ja Cię w takim razie uściskam :-))))) Nareszcie jakaś bratnia dusza
Święto to jest jak się pierwszy ząbek wyrżnie, prawda?![]()
Już po wizycie. Mała główka w dół, ale podobno jeszcze się może obrócić. Termin porodu na 29 maj. Waży 1400 g. Za tydzień jedziemy do Gdańska, bo wg mojej gin żadnej wady serca nie ma. Tam zrobią echo i bedzie na 100 % wiadomo. Jeżeli jednak się potwierdzi, to możliwe, że będę rodzić w Łodzi
Dziękuję za &&& :*
ASIONEK pewnie wyspana walczy z wielgachną koopą ;-)
myslalam ze nie bedzie widac , ale widac ...sorry zdjecia bez makijazu i z tlustymi wlosami
Nocka u mnie w miarę - z małą przerwą między 2 a 4 - ale zaparłam się, że nie wstaję - kombinowałam na leżąco i w końcu mała zasnęła na brzuszku jak ją po pupce klepałam - takie klepanie bujało całe łóżeczko delikatnie i może dlatego było skuteczne :-) A teraz sprzątamy. Na wieczór już mam zapowiedziane TOTAMTO - znowu książki nie poczytam![]()
Ta skończyłam z foxterierem - to dopiero był szaleniec!
![]()
Dzien dobry kolezanki.
u mnie bez zmian.
O! Sniadanie dostalam do lozka wlasnie
a ty karola... Wrrr z tymi wlosami! Pofarbuj na kolor najbardziej zblizony do naturalnego, przytnij i.... Odzyskaj wlosy, nie uzywaj prostownicy, nie susz goracym powietrzem, jak mozesz to w ogole nie susz, codziennie myj + odzywka i za kilka miesiecy bedziesz miala wlosy jak ta lala
ja tak sobie od liceum do studiow wlosy zniszczylam. A! I nie ma znaczenia czy farba ciemna czy jasna - niszczy wlosy podobnie.
Boogie oszczedzanie oszczedzaniem ale trzeba sobie czasem przyjnosc sprawic, zeby nie zwariowac! Gratuluje udanych lowow!
Jak tylko zobaczyłam Twoje ''Cześć'' z uśmiechem to wiedziałam.Dziewczyny dziękuje za kciuki, bardzo Was kocham:-):-):-):-)
Bo jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrobiłam rano dwa testy i oba wyszły pozytywnie!!!!!!!:-):-):-):-):-)
No i zostałam sama, wszystkie uciekły
cały czas sprawdzam czy te kreski są na tych testach, mąż się ucieszył i podziękowałam Panu Bogu za fasolkę![]()
MADE PACZ.. !! Pies (prawie) stróżujący![]()
Jestem z niego dumnaNo... i z siebie:-) Zobacz załącznik 445659