• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ZIZI SERDECZNIE GRATULUJĘ!!!!
Nie znamy sie co prawda i nie znam Twojej historii ale zdążyłam się zorientować że długo czekałaś na ten dzień. Życzę więc żeby koleje dni Twojej ciaży były takie, żeby wynagrodzić całe to oczekiwanie. A mała istotka niech będzie tym najcudowniejszym, wyśnionym, wyczekanym i wymarzonym szczęściem!!! I niech każdego dnie prypomina Wam ze warto było tyle czekać żeby mieć właśnie JĄ/JEGO:)

LIBBY super taki luksus jak można sobie w spokoju posiedzieć nie?

SOL ja też z tych co wolą przemilczeć dla świętego spokoju, chociaż teraz uczę się walczyć o swoje - kiedy trzeba. A koleżanki cóż.... ze 4 mam z czasów licealno-studyjnych - ale za to prawdziwe.

Moje duże dziecko przewala się z łóżka na łóżko i jęczy....
Małe się kłóci z psem o jabłko i udaje że wcale nie próbuje wleźć na podłogę i lizać - tylko zabwaki jej tam lecą... a ja trzecia kawka i kończe prezentację żeby już na super było bo mam ochotę na tv jak małe zaśnie:) O 20 na TVN jest cos co się chyba nazywa - surowi rodzice. O zbuntowanych nastolatkach, oglądałam amerykańskie wersje kiedyś i ciekawa jestem polskiej...

Hejka!

Zizi - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Wielkie, ogromne gratulacje!!! :-):-) Ale super wieści!!! Wiedziałam, że Ci się uda!!! :tak: Uważaj na siebie i dbaj o Was!!! :-) Będziesz listopadówką, nie? :-)

MADE mała właśnie obaliła słoiczek (pół) jabłek z jagodami i strasznie się zbulwersowała widząc, że odkładam resztę do lodówki na jutro :-D:-D A Kamilowi stuknęło dziś 17 :sorry2::sorry2::sorry2: Poza tym zjedliśmy właśnie obiad i będę znowu próbować z małą coś niecoś poskładać... nie udało mi się jeszcze rzeczy dla Caroli dziewczyn zapakować :dry:
Aaa G. już na lotnisku :-) - teraz kikugodzinna odprawa i hop siup za jakieś 14h w Wawie :tak:

A u Was jak mija dzionek..?

wow co za wiadomosci :szok:
Zizi kochana serdeczne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
strasznie sie ciesze kurcze bark slow normalnie
:-D:-D:-D:-D

Asionku - to ja Cię w takim razie uściskam :-))))) Nareszcie jakaś bratnia dusza :cool:
Święto to jest jak się pierwszy ząbek wyrżnie, prawda? :-p:-D

Już po wizycie. Mała główka w dół, ale podobno jeszcze się może obrócić. Termin porodu na 29 maj. Waży 1400 g. Za tydzień jedziemy do Gdańska, bo wg mojej gin żadnej wady serca nie ma. Tam zrobią echo i bedzie na 100 % wiadomo. Jeżeli jednak się potwierdzi, to możliwe, że będę rodzić w Łodzi:baffled:
Dziękuję za &&& :*

super wiesci , z serduszkiem napewno jest ok !!! :)))

A to mój zajadacz :-D Zobacz załącznik 444923 Właściwie to CIUMKACZ :-p:-D

sliczny zjadacz :) i jaki ma pikny sweterek :))))

ASIONEK pewnie wyspana walczy z wielgachną koopą ;-)

nie koopa tylko szanswny maz w domu siedzi ....i tak czasu na wszystko brak i wsumie teraz mam dwojke dzieci ehehe

myslalam ze nie bedzie widac , ale widac ...sorry zdjecia bez makijazu i z tlustymi wlosami

taaaa bez makijazu i tluste wlosy ?? gdzie ?? wygladasz slicznie , chcialabym tak wygladac bez makijazu :)))) sukienka super :)

Nocka u mnie w miarę - z małą przerwą między 2 a 4 - ale zaparłam się, że nie wstaję - kombinowałam na leżąco i w końcu mała zasnęła na brzuszku jak ją po pupce klepałam - takie klepanie bujało całe łóżeczko delikatnie i może dlatego było skuteczne :-) A teraz sprzątamy. Na wieczór już mam zapowiedziane TOTAMTO - znowu książki nie poczytam :-p

widze twoja tez lubi jak sie ja po dupeczce klepie ?? moj jak nie moze zasnac to na niego najlepiej klepanie dziala hehe

T:tak: a skończyłam z foxterierem - to dopiero był szaleniec! :szok:

a ja myslalam , ze tylko nasz fox byl taki szelepniety :))) masakra nigdy wiecej hehe , pol domu zdemolowal , a na spacer z nim wylazic to byla kicha na maksa tak pilowal paszcze i wyl idac tylem , ze ludzie z samochodow wygladali co sie dzieje hehe nie no pies porazka jednym slowy ...

moj polazl do kolegi a ja sie delektuje cisza :)))

Dzien dobry kolezanki.
u mnie bez zmian.
O! Sniadanie dostalam do lozka wlasnie :)

a ty karola... Wrrr z tymi wlosami! Pofarbuj na kolor najbardziej zblizony do naturalnego, przytnij i.... Odzyskaj wlosy, nie uzywaj prostownicy, nie susz goracym powietrzem, jak mozesz to w ogole nie susz, codziennie myj + odzywka i za kilka miesiecy bedziesz miala wlosy jak ta lala :)
ja tak sobie od liceum do studiow wlosy zniszczylam. A! I nie ma znaczenia czy farba ciemna czy jasna - niszczy wlosy podobnie.

Boogie ​oszczedzanie oszczedzaniem ale trzeba sobie czasem przyjnosc sprawic, zeby nie zwariowac! Gratuluje udanych lowow!

Mi sama farba jako tako włosów nie niszczy, to rozjaśniacz:(
Ale mam już farbę kupioną ciemną, wieczorem zrobię. Nie obetnę tylko podetnę, nie mogę myć włosów codziennie bo źle reagują. Suszarki używam sporadycznie a prostownicy 3 razy w roku:)
Dziewczyny dziękuje za kciuki, bardzo Was kocham:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):happy2::happy2::happy2::happy2:

Bo jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrobiłam rano dwa testy i oba wyszły pozytywnie!!!!!!!:-):-):-):-):-)

No i zostałam sama, wszystkie uciekły:dry:
cały czas sprawdzam czy te kreski są na tych testach, mąż się ucieszył i podziękowałam Panu Bogu za fasolkę:sorry2:
Jak tylko zobaczyłam Twoje ''Cześć'' z uśmiechem to wiedziałam.
A NIE MÓWIŁAM????????
GRATULACJE:))))))
Wklej teściora, nacieszymy oczy:)

Zostałam chyba tylko ja.....wszystkie zaciążyły/urodziły....
MADE PACZ.. !! Pies (prawie) stróżujący :-p:-D:-D

Jestem z niego dumna:tak: No... i z siebie:-) Zobacz załącznik 445659

Pies ekstra, płotek....mój by go przeskoczył raz dwa:)

Zizi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super super super :-D:-D:-D
Wiola całuje i serdecznie gratuluje, niestety jest odcięta od internetu :baffled:

Kocie a masz jakies zdjęcia piesa z bliska? ciekawam jego mordeczki :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję Wam bardzo:-)

Jeszcze mi się wydaje, że to sen, bolą mnie tylko piersi i brzuch kłuje w podbrzuszu.
Tak, będę listopadówką:-)
Test wkleję jutro, nie są to mocne kreski:sorry2:

Aaaaa, jeszcze moja siostra trafiła dziś do szpitala, ma mocne skurcze, może jeszcze dziś urodzi:-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry