• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej:)
Wróciąłm:)) Doczytałąm wszystko:)

WIOLA salon super jak dla mnie:) A Iwcia słodziak:) I wiesz ja myśle że dobrze że jeszcze jej nie dajesz do przedszkola. Przy maluchu to lepiej bo tak to by znosiła różne zarazki i zarażała małego a tak to jak oboje podrosną to będzie super:) mojej siostry synek ma 5 lat i chodzi do przedszkola, najmłodszy ma niecały rok i ciągle ten starszy coś przewłóczy i maluch łąpie.

MARAN ależ te twoje dziewczyny podobne do siebie! No i super śliczne są!!!

MADE załapałam się nawet na zdjęcie:) Nie wiem jak było wcześniej ale teraz wyglądasz super! I fajnie że z przedszkolem się udało:) U CIebie malucha nie będzie (chyba że macie w planach następne:):):) to choróbska moga sobie być:)

Nie wiem co chciałam jeszcze napisać....

Padam... ale pomyłam całe szkło jakie mam (trochę jest), połowę okien, podłogi, poukładałam w szafkach w dużym pokoju i kuchni:))) Ależ mi dobrze!!! Jak ja lubię mieć świadomość że mam czysto:)) Jutro już przyjdzie niania więc ja sobie polatam po sklapach i pokawkuję się i może dosprzatam te resztki co mi zostały:)))

Panna po szczepieniu włąśnie poszła spać:) Trochę pomarudziła i przez chwilę nas postraszyła bo nagle zaczeła straszni epłakać - tak aż się zapowietrzyła kilka razy. Ale posmarowałam ząbki, posmarowałam miejsce pozastrzyku, dałam trochę syropku, potuliłam i przeszło:) Ale chyba rośnie mi dziecię i się bardziej samodzielne robi bo juz na utulenie cyca nie chciała.... pierwszy raz... troche przykro....

Musze kupić krzesełko do karmienia małej i idę spać - jeśli psiuch zejdzie łaskawie z mojej części łóżka...

PIERWSZA???????????????? :szok::szok::szok::szok: szok :)

ale spokoj tu :)

made: super nowina z przedszkolem :) milo cie widziec taka radosna i optymistyczna :))))))))))))))) powodzenia dla manka!!!!!! :-)

rurka: uwazaj na siebie... odpoczyuwaj, jeszcze za wczesnie na porod...

wiolka : sliczna iwcia :)

carola : jak ninka?

boogie : jak remis? malo zagladasz...

milego dnia wszystkim! ide po ricoré. dzien czas zaczac :)

Paczaj jos - wiosnę poczuły, to nic tylko się lansować zaczęły :eek:
Pisz Kochana co u Ciebie, jak sprawy poszukiwawczo-lokalowe? :))

hehe :-) To Odwieczne Prawo Starszyzny :)))))

Ostatnia edycja:
made : :)

sprawa domku narazie stoi, czekamy az firma na pocztaku przyszlego tyg. oceni na ile mozna go dzwiekowo wyizolowac (sciany okna) i ile taka przyjemnosc by kosztowala. po tej "wycenie" podejmiemy decyzje i jelsi tak, to pod koniec przyszlego tyg. podpisujemy umowe przedwstepna u notariusza :)

musze ruszyc tylek i chatke ogarnac bo to co tu sie dzieje przekracza ludzkie pojecie :/

reklama
witam
wiosna , wiosna pieknie sloneczko mnie ogrzewa(przynajmniej przez okno:-p)
jak tam kochane? jak nocka?
my wlasnie wstalysmy i zdarzylysmy tylko zjesc sniadanie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry