Hej

Wróciąłm

) Doczytałąm wszystko
WIOLA salon super jak dla mnie

A Iwcia słodziak

I wiesz ja myśle że dobrze że jeszcze jej nie dajesz do przedszkola. Przy maluchu to lepiej bo tak to by znosiła różne zarazki i zarażała małego a tak to jak oboje podrosną to będzie super

mojej siostry synek ma 5 lat i chodzi do przedszkola, najmłodszy ma niecały rok i ciągle ten starszy coś przewłóczy i maluch łąpie.
MARAN ależ te twoje dziewczyny podobne do siebie! No i super śliczne są!!!
MADE załapałam się nawet na zdjęcie

Nie wiem jak było wcześniej ale teraz wyglądasz super! I fajnie że z przedszkolem się udało

U CIebie malucha nie będzie (chyba że macie w planach następne

to choróbska moga sobie być
Nie wiem co chciałam jeszcze napisać....
Padam... ale pomyłam całe szkło jakie mam (trochę jest), połowę okien, podłogi, poukładałam w szafkach w dużym pokoju i kuchni

)) Ależ mi dobrze!!! Jak ja lubię mieć świadomość że mam czysto

) Jutro już przyjdzie niania więc ja sobie polatam po sklapach i pokawkuję się i może dosprzatam te resztki co mi zostały

))
Panna po szczepieniu włąśnie poszła spać

Trochę pomarudziła i przez chwilę nas postraszyła bo nagle zaczeła straszni epłakać - tak aż się zapowietrzyła kilka razy. Ale posmarowałam ząbki, posmarowałam miejsce pozastrzyku, dałam trochę syropku, potuliłam i przeszło

Ale chyba rośnie mi dziecię i się bardziej samodzielne robi bo juz na utulenie cyca nie chciała.... pierwszy raz... troche przykro....
Musze kupić krzesełko do karmienia małej i idę spać - jeśli psiuch zejdzie łaskawie z mojej części łóżka...