• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos - oby wszystko się potoczyło po Waszej myśli :))

rureczka - bardzo dobrze.....mój Szanowny też wczoraj dzwonił, bo sobie towarzycho
ławeczkę upodobało i spożywa napoje wyskokowe :hmm:

Wiola :-) daj trochę Słońca

Ostatnia edycja:
reklama
Wiola co dobrego miałyście na śniadanko? :-D

Made mój sasiad udawał, że go nie ma:-D domofonu nie otworzył, muzykę od razu wyłączył, panowie policjanci zadzwonili do kogoś innego i weszli. Po długim pukani w drzwi cisza... nikt nie otwiera:szok: aż się wkurzyłam i uprzejmie doniosłam, że sąsiad i owszem jest bo się światło u niego w pokoju pali, a od jego muzyki podłoga mi podskakuje. W końcu otworzył i zdziwiony pytał "o co chodzi":-D:-D:-D

Dźwiękowo wyizolować to ja muszę tę naszą chałupkę :dry: ale w środku :-p Dźwięk odbija się i wzmacnia niemiłosiernie :baffled:

Dzień dobry koleżanki :-)
RURECZKA dobrze, że mamę puszczają, okna zasłoń najwyżej :-p
MADE Ty to masz chody u naczalstwa :-p

BOOGIE od czegoś trzeba zacząć, no i tak jak mówisz - każda złotówka się przyda, więc cieszę się, że udało się z pracą :tak:
Więcej nie pamiętam...:sorry:

Powinnam się umyć, coby na ludzi wyglądać - mała się zdrzemnęła właśnie ... :)

Zobaczcie, co ona wyczynia..!

Zobacz załącznik 449297 Zobacz załącznik 449298 Zobacz załącznik 449299 Zobacz załącznik 449300

Made ostatecznie z toba moge sie podzielic:-). uwielbiam slonce i ciepelko
Rureczka a bez szalenstw , platki z mleczkiem. Fajnie ze mama do domu juz wraca:tak:

kocie witaj , ale zdolna jest nasza Olenka , pieknie kombinuje. ukochac prosze:tak:

RURECZKO Ola baletnicą nie zostanie, gdyż wykazuje zerową subtelność :eek: Wyrywa mi włosy garściami, wali grzechotką o szklany blat i cieszy się, że robi przy tym łokropelny hałas, mamie zamiast "cacy cacy" robi ciągle mocne "pac! pac!" :eek::eek::-D:-D:-D

Ale ja nie o tym chciałam.... ;)))

Ale macie wesoło:-D:-D zjadłam bułę z musztardą i kiełbachą, trzeba się ogarnać... widziałyście kochane? pojawiła sie juz pierwsza grudniowa mama :szok::szok::szok:

ola slodka !!! ale jak na moje to bardziej ma zadatek na rajdowca niz baletnice ;)

kcoie : u moich rodzicow tez tak halas nosi w nowowybudowanym domu ze szok... kazde pukniecie w lazience na pietrze w kuchni itp
a ja tak lubie cisze ... juz sie obawiam naszego pobytu w PL w kwietniu :baffled:

rurka made : dobrze ze policje wezwaliscie !!!

ja uciekam szykowac siebie malego i do apteki + spacer
do pozniej!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry