• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MADE napiszę tutaj :-D:-D DOTARŁA!! :tak::tak: Przepraszam, że od razu nie zareagowałam :sorry:

JESTEŚ PO PROSTU NIESAMOWITA!!!
:-):-):-)Oczy z wrażenia miałam TAAAAAKIE !!!

Mój syn zrobił wielkie "Oooooo...!!!"
:szok::-D:-):-D

A Ola tak paczyła :rofl2: Zobacz załącznik 449302:rofl2:

Chciałam zamontować na ścianie, nad łóżeczkiem i od razu obfotografować z moim małym ufolkiem, ale nie dało rady... :sorry: No i dlatego dopiero teraz piszę, że:

Sprawiłaś mi przeogromną radość..... :* :* :* :* :* :* :* :*
Wszystkie uśmiechy świata dla Ciebie!

I uśmiech mojego szkraba :-p
Zobacz załącznik 449303Zobacz załącznik 449304

Kocurku - dla takich uśmiechów WSZYSTKO! :-):-):-))))
Chciałam jedynie się upewnić, bo z pewną taką nieśmiałością wysyłałam Pocztą Polską :eek:
Piękne te radosne zdjęcia....to najmilsze podziękowania dla mnie :))))))))

Hej, witam. Spędziłyśmy uroczy poranek w przychodni. Nina wciąż chora, tym razem wirus+alergia więc mam 3 tydzień zwolnienia z pracy.
Właśnie wietrzę dom, zmieniam pościel i rozkładam czerwony dywan bo jutro z rana szanowny pan poborca skarbowy mnie odwiedzi:-D

Boogie ja czekam, Ty wiesz na co???:)

Aaaa OLEŃKA BOSKA!!!!! :)

Dzień dobry :happy:

od samego ran serwujecie słodkości, cukier sypie się kilogramami :-D

Ola jest... :rolleyes2: no jest niesamowita!!! Ciocia zjada w całości :sorry:

Jos Robaczku jakoś pochłonęło mnie szukanie, szperanie, zbieranie informacji na temat tych klubów dla maluchów ;-) całuj i duś swoich chłopaków od cioci Boo :tak:

Karola :eek: co ja obiecałam i nie dotrzymałam obietnicy??? :zawstydzona/y::sorry:

aaaaaa!!! :sorry: :-D wybacz mi, MEA CULPA!!! :rofl2: internet odmawia współpracy, a nowy dopiero podłączą 2 kwietnia, bo była fajna promocja i przez dwa miesiące zapłacimy tylko po złotówce za każdy miesiąc :-)

Ok:)))
A wiecie, że jest darmowy net? Z Unijnego projektu, płaci się tylko za wypożyczenie modemu (30zł), my właśnie zamówiliśmy, będzie dodatkowy jak mi transfer siądzie:)

Boogie a mms-ka może?:))) Oczywiście jak dasz radę i na spokojnie:)

Heloł:happy:
nie chcę mdłości:crazy: bleeee
mam je wieczorem i rano:confused2:
Byłam dziś rano na pobraniu krwi i dostałam glukozę do wypicia, 75g, ohyda:crazy::crazy::crazy::crazy:

Pozdrawiam wszystkie paczające:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry