• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Biedactwo małe.
Ninka też marudna, kaszel ma nieziemski biedula.Ale spać nie chce.
Ja zaraz na szybko spaghetti machnę.

reklama
Łeee, a o mnie to nikt nie zapyta... :crazy:

Ale wtrynię swoje trzy grosze, a co! :-p
My wybyłyśmy do miasta. U nas niemal lato! :-) Mia była bardzo grzeczna na spacerku, a teraz dosypia. No i wypatrzyłam u niej dwie białe kreseczki na dziąsełkach! :tak::happy: Jutro kontrola u pediatry...

Bogusia
- super, cieszę się bardzo! Powodzenia teraz życzę, aby wszystko wypaliło!

Zizi - współczuję mdłości... Ale tak długo na nie czekałaś! ;-)

Mademoiselle - ząbki?

Pozdrawiam resztę!

No wiecie kobietki... :eek: taka cisza, czasem ledwo człowiek ma czas doczytać, a teraz???:szok::no: nie podoba mi się to :-p wiosnę poczułyście i chodzicie jak koty w marcu???:-D:-D:-D:-D

Ja tylko na chwilkę bo muszę iść sprzątać żeby się uspokoić. Mam nerwicę przed tym zabiegiem. Karola jest na uspokajaczach, Emilka też, a ja boję się wziąć bo wiem jak mogę zareagować w stresie na nie.
Ogólnie żyjemy, Emilce wyszła trzecia dwójka i ma już jedną czwórkę :-p Ja się nie wysypiam, mam migrenę od kilku dni która się nasila, ogólnie ledwo żyję a ma być gorzej.

Tak więc nie marudzę - pozdrawiam i trzymajcie we wtorek za nas kciuki :tak:

czesc Babeczki
więc tak, wszyscy przezyli moją wczorajsza jazde a instruktor super :) młodziutki ale wczuty i co najwazniejsze miły i cierpliwy :) jestem bardzo z niego zadowolona wiec zostaje przy nim :) (smiesznie to zabrzmiało) zasadniczo pojeździlismy sobie po bocznych uliczkach ale wreszcie umiem operować sprzegłem i gazem :)

boogie powodzenia z tą pracą :*
kocie ale ta Twoja Niuniusia sliczna - małe cudeńko :*
zizi no długo czekałas na te objawy ciązy, ale nich Cie teraz zbyt długo nie męcza, co byś mogła spokojnie cieszyć sie tym cudownym stanem
sol dużo zdrowia i snu... u nas tez zęby... Maja ma już 12 szt. wiec czekamy jeszcze na 3 i 5.
pozdrawiam wszystkich serdecznie

Mama w domu. Chodzi i rozpacza, że nic jej nie można, że się szybko męczy... :eek: miesiąc zwolnienia na razie. Będę potrzebowała duuuuuuuuuuuuuużo cierpliwości!

reklama
Karolina jestem :)))))

ciezko bylo nadrobic , czasu brak troche , maz znowu w domu byl hehe
a jak juz dzisiaj poszedl do pracy i chwila byla to cos forum padlo mi i nie dzialalo :angry:

tak szybko z tego co pamietam :)

Sol trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!

Just super oby sie udalo ;) najwazniejszy pomysl i wiara :)))

Mary oooo widze juz zabki ?? u nas chyba gorne teraz ida ... :)

Made u was tez zabki ?? oby jutro lepszy dzien byl :)

yyyyyy co jeszcze ?? kurcze skleroza :/

maly w koncu sie napil czegos innego oprocz cyca :)
butla nie , niekapek nie za to z "kubeczka " zalapal i pil jak stary za pierwszym podejsciem :) takze sie ciesze , bo sie balam , ze upaly masakryczne zaraz sie zaczna i biedak za malo pic bedzie ....

buziaki dla wszystkich !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry