• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej dziewczyny sorry ze tak sie wtracam ale bylam tu w sumie od poczatku i jakos po urodzeniu dziecka przetslalam pisac :( chcialam zapytac czy jeszcze sie udzielaja dziewczyny z poczatku watku josephine marylka agnieszka kk i mama05 :)

reklama
Asiuasiu jos się odzywa, mama05 też - ale rzadziej :-)

Dzień dobry! Coś mnie wiosna pochłania ostatnio. Dziś nocka niby dobra, ale miałam taki nadmiar mleka, że spać nie mogłam - po laktator nie chciało mi się iść do kuchni, więc musiałam budzić Martynkę, żeby mi pomogła. A od rana boli głowa.

Wioluś
kochana przepraszam, że nie odpowiedziałam na drugiego smska - ale najpierw nie mogłam od razu odpowiedzieć - a potem wyleciało mi z głowy - w nocy mi się przypomniało jak tak leżałam i zasnąć nie mogłam...Martynka niby daje ostatnio bardziej pospać - ale jednak wciąż jest 5-6 pobudek na cyca....

Dzień dobry :))

Witaj Liluś :-)))) ja już zapomniałam jakie to uczucie mieć przepełnione piersi :eek:
Więc z jednej strony zazdroszczę :-p Dzisiaj postanowiłam pospacerować
ile się da. Uciekam pod prysznic, myję głowę i lans pełną gębą :-D

Kocurkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja to Cię kocham normalnie :zawstydzona/y::-)

Made słoneczko nie ma czego zazdrościć - ja normalnie też mam flaczki i dobrze mi z tym, a dziś w nocy spać nie mogłam, zalało mi całą bluzkę od piżamy, miałam wrażenie, że mam gorączkę, bo siódme poty mnie brały - wolę już flaczki :-) Ale dziś powinno być lepiej, bo u mnie to się szybko reguluje :-) I mam pewność, że Martynce mleczka nie brakuje, bo we wtorek 7,5 kg już ważyła :-p

Miłych spacerków! Jak sobie radzisz technicznie z dwójką dzieci na spacerku?

Cześć.
Ja się dziś tylko przywitam. Weny brak na czytanie i pisanie...
W pracy po 2 dniach urlopu jakoś nei mogę się odnaleźć... wkurzają mnie baby z pokoju i irytuje ich paplanie bo prace mam a nie ploty.... Do tego nocka koszmarna! Wikuśka budziła się co chwilę i doszło nawet do tego że na śpiąco ją wyjęłam z łóżeczka i karmiłam i spała ze mną potem a ja nawet tego nei zauważyłam... dopiero jak zaprotestowała jak ją łokciem potrąciłam... ehhh zmęczona jestem.... byle do 15.30 i do domu....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry