• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Na szczęście miałam znikomy kontakt z takimi małymi MONIU :blink: O ile pamiętam, to nie lubiłam dzieci w żadnym wieku i zawsze mówiłam, że będę matką po 30-tce. No to zostałam nią po 18-tce :-p

RURKA yyyyyyyyy ja mieszkałam z własną trochę... zbyt długo :-p Mogę uprzejmie podziękować..?

reklama
Kocie to miałas podobnie jak ja:) Tyle że ja się bałam takich małych i wogóle nie chciałam na ręce - popatrzec sobie mogłam co najwyżej:)

Rurka a sprzata, gotuje, prasuje i sie nie wtrąca? bo jak nie to ja dziękuję...:zawstydzona/y: moja mi wystarczy jak czasem przylezie....
A sanatorium fajny pomysł ale podobno długo się czeka...

RURKA Bardzo dobry plan! :-D:-D Trzy tygodnie obupólnego pożytku :-p

MONIA ale mnie lalki brzydzą po dziś dzień... brrrr... :eek: Ja tylko misieee... :-)

MADE na jakim jesteś etapie? Wysuszyłaś włoski?? ;-) Ja Ci tu kibicuję!!

Ostatnia edycja:
Kocurku - przedszkole od września, muszę go do tego czasu nauczyć wiele
niezbędnych rzeczy, a przede wszystkim zwalczyć pampersy :eek:
Jeśli chodzi o etap, to już prawie wychodzimy.....jeszcze parę zbliżeń usta-sutek
i zamykam te drzwi na klucz, aż do ALARMU :-)

Pomocy!!!
Co Wam pomagało na mdłości, bo już nie mogę, nie mogę spać, nie mogę jeść, nie mogę pracować, aż do tej pory mi się utrzymują:wściekła/y:

ZIZI .... :blink: Mi trochę pomagała zielona herbata na zimno, dziewczynom cola chyba :sorry2:

No i cóż - takie skutki picia wódki! :-p

Ale współczuję... mdłości potrafią człowieka wykończyć :eek: a to przecież dopiero początek przygody..! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej koleżanki, chciałam dać znać,że żyję;)))
będę z doskoku na forum bo wzięłam się za porządki świąteczno-wiosenne, za tydzień wyjazd i trzeba się jakoś ogarnąć;)

Zizi mi pepsi pomagała, w niedużych ilościach, bo wiadomo średnio-zdrowa jest ale pomaga;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry